Sziget 2022. – (4.) Amikor VIP-esként kevés vagy

Újságíróként három éve még szabadon mozoghattam a VIP-es területen, idén már be sem engedtek.

Legendák szólnak arról, mit meg nem tesznek egyesek, hogy bejussanak a Balaton Soundon a VIP-részre, hogy aztán részeg celebek ölelgessék őket. A Szigeten egy fokkal egyszerűbb a helyzet, főleg, ha pénzed van.

Timotee Chamelet óvatos
instagram

Három napra potom ötvennégyezer forintért a sima jegyedet VIP-esre változtathatod. Csuklódon a VIP-es karszalaggal aztán istencsászárnak érezheted magad, egészen addig, míg a VIP-területre belépve azzal nem szembesülsz, hogy van egy rész az olyanoknak, mint te, no de, van egy spéci VIP a VIP-en belül. Oda aztán be nem lépsz, mert azokat cégek bérelték ki, hogy a számukra kedves emberek még a Szigeten is a nagyszínpad közvetlen közelében extra bánásmódban részesülhessenek.

Palvin Barbi az Palvin Barbi
Index

Újságíróként három éve még szabadon mozoghattam a VIP-es területen, idén már be sem engedtek, mondván, pont az a lényeg, hogy bent háborítatlanul lehessen szórakozni és ezt-azt csinálni. Belógtam, persze, de azon kívül, hogy végtelenül kulturált vécét használhattam, más örömöt nem leltem.

A VIP-en belüli VIP-pel aztán többeknek meggyűlt a baja. Sebestyén Balázs mesélte el saját műsorában, hogy lelkesen fedezte fel az RTL elkülönített részét, ahová a szigorú biztonsági őr nem engedte be. Úgy kellett mellette elslisszolnia. Viszont a mögötte igyekvő Hajdú Péter pórul járt, őt elcsípték, és mindenki előtt megszégyenítve vezették ki onnan.

Zimány Linda közelít
instagram

Persze sztárokkal, ismert celebbekkel így is össze lehetett futni. Timotheé Chalamet, a Dűne sztárja – aki éppen a kultfilm második részének forgatása miatt tartózkodik Budapesten – szerdán bulizott a Rüfüs Du Solra. Ki nem hagyhatta a fesztivált Palvin Barbara, Zimány Linda, Szabó Zsófi, aki a szemem láttára ölelgette a kicsit sem szomjas Hajdú Pétert.

Belefutottam még Till Attilába és Janklovics Péterbe is, akik úgy voltak felöltözve, mintha a 13. kerületben sétálgattak volna, nem úgy, mint az egykori szépségkirálynő, Gelencsér Timi, aki az ezen a képen is látható módon, nagyon odatette magát.

Gelencsér Timi odatette magát
instagram
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra