Szívedből minden kell! Minden évben Halott Pénzt a Szigetre!

Szombaton az idei Sziget egyik legjobb koncertjét adták Marsalkó Dávidék. Aki kihagyta, bánhatja.
Halott Pénz @ Sziget fesztivál 2023
Jánosa Júlia

Több ezer ember táncolva önfeledten tombolt az együttes legjobb számaira. Megható volt, ahogyan a közönség magától énekelve köszönte meg nekik a koncert legvégén, a meghajlásukkor a tőlük kapott élményt.

Halott Pénz @ Sziget fesztivál 2023
Jánosa Júlia

Az egyik számnál Dzsúdló is beszállt, mondták is a mellettem álló srácok a meglepetéstől megdöbbenve, hogy erre nem voltak felkészülve. Láthatótan azért nagyon örültek neki.

Halott Pénz @ Sziget fesztivál 2023
Jánosa Júlia

A közönség szinte felrobbant, amikor felcsendült a szinte epikussá vált „Emlékszem, Sopronban” dal első sora és beviharzott a Wellhello a színpadra, hogy közösen adják elő.

Többen pont azért választották ezt a napot, hogy kijöjjenek a Szigetre, mert fellép a Halott Pénz. Teljesen mindegy volt, hogy délután négy óra van, igazi koncertélményben volt részünk. Minden nap legalább egy ilyenre nagy szükség lenne.

Halott Pénz @ Sziget fesztivál 2023
Még több képért kattints!
Jánosa Júlia
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sziget Fesztivál