Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szlalomozó, egykerekező „nagymenő” a szombathelyi Zanati úton

Biztos nem tudta, hogy valaki felveszi. Ha tudta volna, nem ökörködött volna egy forgalmas főúton.

Kedd délelőtt vette videóra egy olvasónk azt a motorost, aki Szombathelyen a Zanati úton egy keréken próbálta bebizonyítani, hogy ő a Jani.

A felvételen nem látszik, de olvasónk elmondta, hogy az egykerekezés előtt Jani az autók között szlalomozott, olykor csak pár centiméterrel elkerülve a visszapillantóikat.

Jani viselkedése egyrészt szörnyen balesetveszélyes, másrészt arra enged következtetni, hogy motoros képességeinek fitogtatásával más egyéb hiányosságait szeretné kompenzálni.

Egy ideális világban mindenki megértené, hogy a közút nem nagy gyerekeknek készült játszótér, de amíg nem ideális a világunk, legfeljebb annyit lehet tenni, hogy a felvétel készítője feljelenti Janit a rendőrségen, a videóval pedig bizonyítja a szabálysértést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra