Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ösztöndíjak, költségtérítés, „röghözkötés”, kollégium, átsorolás – mindent megtudhat most az ELTE SEK szülői értekezletén!

Február 5-én, szerdán 18 órakor tartják.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Savaria Egyetemi Központja rendhagyó szülői értekezletet tart a harmadik nyílt nap keretében, 2020. február 5-én, szerdán 18 órától a B-épületi Tanácsteremben (Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.).

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A rendezvényre minden érdeklődőt várnak. Többek között a továbbtanulás pénzügyi oldalait vizsgálják majd meg és olyan fogalmakat tisztáznak, melyek fontosak a helyes döntés meghozatalában: állami ösztöndíjas képzések, költségtérítés, „röghözkötés”, kollégium, átsorolás, ösztöndíjak és egyéb költségek.

A szülők segítségére lesznek az egyetem szakértői:

 • Márkus Attila, felsőoktatási szakértő, a Diákhitel Központ munkatársa
 • Németh Péter, az ELTE SEK Tanulmányi Hivatal vezetője
 • Gaspari Gábor, az ELTE Savaria Campus Iroda munkatársa
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  Közélet

  Hirdetés