Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ösztöndíjak, költségtérítés, „röghözkötés”, kollégium, átsorolás – mindent megtudhat most az ELTE SEK szülői értekezletén!

Február 5-én, szerdán 18 órakor tartják.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Savaria Egyetemi Központja rendhagyó szülői értekezletet tart a harmadik nyílt nap keretében, 2020. február 5-én, szerdán 18 órától a B-épületi Tanácsteremben (Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.).

A rendezvényre minden érdeklődőt várnak. Többek között a továbbtanulás pénzügyi oldalait vizsgálják majd meg és olyan fogalmakat tisztáznak, melyek fontosak a helyes döntés meghozatalában: állami ösztöndíjas képzések, költségtérítés, „röghözkötés”, kollégium, átsorolás, ösztöndíjak és egyéb költségek.

A szülők segítségére lesznek az egyetem szakértői:

 • Márkus Attila, felsőoktatási szakértő, a Diákhitel Központ munkatársa
 • Németh Péter, az ELTE SEK Tanulmányi Hivatal vezetője
 • Gaspari Gábor, az ELTE Savaria Campus Iroda munkatársa
 • Kedves Olvasó!
  Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
  Köszönjük!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Közélet

  Tovább az oldalra