Már nem zsákutca a szombathelyi Luna utca

Útban voltak a fák, hát ismeretlenek kivágták őket.

Olvasónk panaszolta el, hogy megszűnt a nyugalom a szombathelyi Luna utcában. A Minerva lakótelep utcája ugyanis zsákutca, legalábbis az volt addig, amíg ismeretlenek ki nem vágtak az utca végi fasorból több fát, így nyitva utat a véderdőn keresztül a kiskertek irányába.

A google mapson látszik, hogy ilyan volt.

Szombathely Luna utca
Google maps

És ilyen lett.

Szombathely Luna utca
nyugat.hu olvasó

Olvasónk azt állítja, hogy oda az utca nyugalma, ugyanis most több autós is ezt az átjárót használja a közelekedéshez. Bár elnézve az erdőn keresztül vezető földutat, azért minimum egy terepjáró kell ahhoz, hogy itt valaki áthajtson.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra