Ez volna Szombathely talán legmélyebb és legveszélyesebb kátyúszörnye?

Olvasónk bátran állítja, hogy ez bizony így van. A Vépi út és a Vásártér út kereszteződésénél található a tengelytörésre hajlamos fenevad.

Átadjuk neki a szót, mármint olvasónknak:

"Minekután volt szerencsém tegnap este sötétben átmenni rajta, ma visszamentem megnézni, hogy úgy mégis mi az, ami ekkorát szólt. A mélység megállapítása érdekében finoman belegurultam autóval. A képeken jól látszik, hogy a koptató és az aszfal között körülbelül 1,5 centiméter a távolság.

Jó volna felhívni a városban közlekedők figyelmét a kátyúra! Az autósoknak kellemetlen érzést okoz, a motorosokra nézve pedig fokozottan balesetveszélyes."

Nyugat.hu
Nyugat.hu
Nyugat.hu

Hogy hol kell pontosan vigyázni? Itt ni:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem