Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombathelyen 50 családnak segít az MSZP

12 tonna élelmiszert oszt szét több ezer rászoruló család közt az MSZP országszerte, Szombathelyen 50 családnak segít.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A párt közleménye szerint ugyanis a jelenlegi egészségügyi krízishelyzetben egyre nő az éhezők száma világszerte. Itthon a Magyar Szocialista Párt is kiáll az emberekért; a képviselőik és más támogatók által összeadott Szolidaritási Alapból csak ezen a héten nem kevesebb, mint 12 tonna élelmiszerrel segítik ki a családokat, mintegy 4 millió forint értékben. Szombathelyen 50 család részesül az adományból, a listát az elmúlt évek karitatív akciói alapján állították össze.

Szombathelyi MSZP

A Magyar Szocialista Párt Országgyűlési Frakciója a Szolidaritási Alapból országos szinten 4 millió forintot adott össze, hogy olyan tartós élelmiszereket vásároljunk, amelyek azokhoz a családokhoz fognak eljutni a következő napokban, akiket a járvány lehetetlen, vagy nehéz helyzetbe hozott, akik munkájukat veszítették el, amely családok élete, biztonsága került veszélybe.

A Szocialista Párt a karitatív tevékenységét folytatni fogja, és további olyan akciókat fogunk lebonyolítani, amelyek ebben a nehéz helyzetben segítik azokat az állampolgárokat, akik különösen nehéz szociális helyzetbe kerültek - ígérték.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra