Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombathelyen is lesz csillagok sétánya

Törőcsik Mari, Jordán Tamás és Benkő László kap elsőként csillagot.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hamarosan kapunk egy falatnyi Hollywoodot Szombathelyen is, ugyanis június 27-én 18:00-kor felavatják a Broadway Club Cafénál (egykori Cinema Café) a csillagok sétányát. Mint írják, Szombathely számos neves művészt tudhat magáénak, a Broadway csapata pedig azon dolgozik, hogy ezeknek a csodálatos embereknek a munkássága soha ne merüljön feledésbe.

Ezért egy rendhagyó gesztussal szeretnék megköszönni munkájukat: elindítják a csillagok útját, saját tündöklő nagyságaik tiszteletére, akikre nem csak a helyiek, de az egész nemzet méltán büszke lehet.

Így néz ki a szombati program:

 • 18:00 A művészek fogadása
 • 18:30 A csillagok ünnepélyes lehelyezése a sétányon
 • 19:00 Zenés showműsor
 • 19:30 Körhinta bemutató
 • És hogy kik kapnak elsőként csillagot Szombathelyen? Íme a három kiválasztott:

 • Törőcsik Mari
  A Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Törőcsik Mari a magyar kulturális élet legtöbbet díjazott művésze. Azon kevesek egyike, akik díjat nyertek a cannes-i fesztiválon is. 2017-ben a Forbes őt választotta a 4. legbefolyásosabb magyar nőnek a kultúrában.
 • Jordán Tamás
  A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, színigazgató, főiskolai docens, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.
 • Benkő László
  Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar zenész, billentyűs, zeneszerző, az Omega zenekar tagja.
 • BROADWAY CLUB CAFE

  A ceremónia után az AGORA-Savaria Filmszínház Jávor Pál termében bemutatásra kerül a Körhinta című, 90 perces magyar romantikus dráma, melyre a belépés díjtalan.

  Így szól a történet: Pataki Mari és Bíró Máté a szövetkezeti közös munkák alatt egymásba szeretnek. Az öreg Pataki azonban elhatározza, hogy kilép a szövetkezetből a nagygazda Fekete Sándorral együtt, és házassággal egyesítik a földeket, akár tetszik a lánynak, akár nem. Egy lakodalmi mulatságon Máté botrányt kavarva teszi közhírré vonzalmát Marihoz, aki másnap bejelenti apjának, hogy nem megy feleségül Sándorhoz. Az apa baltával támad lányára, aki világgá indul...

  Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  Kultúra

  Hirdetés