Szombathelyi győztes az európai digitális központ versenyen

Európa legjobb digitális innovációs központjának választották a szombathelyi központtal működő am-LAB modern gyártástechnológiai labort január 27-én - olvasható a Pannon Gazdasági Hálózat Egyesület szerdán kiadott sajtóközleményében.

"Példaértékű a magyar am-LAB tevékenysége" - jelentette ki az 1. Európai Digitális Innovációs Központ konferencián megnyitóbeszédében Thierry Breton, belső piacért felelős EU-biztos, kiemelve 3000 résztvevő előtt a hazai szervezetet.

am-LAB (PBN)
Furcsa szerkezetek vannak a szombathelyi Zanati úton létesült laborban
Józing Antal

Ezt követően került sor a díjátadóra, ahol a központot létrehozó Pannon Gazdasági Hálózat vezetője, Dr. Barta Balázs mondott köszönőbeszédet.

Elmondta, hogy különösen azért fontos a megtisztelő díj, mert mutatja, hogy vidékről, Közép-Kelet Európából is el lehet érni európai szinten is elismert eredményt.

Lapunk korábban részletesen foglalkozott Nyomtatott kaják és négydimenziós tárgyak? - A Zanati úton már kopogtat a jövő, kérdés, hogy ki hallja meg 2019. November 27. 20:06 a szombathelyi am-LAB tevékenységével.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság