A Szentgotthárdi Arany János Általános Iskola szülői közössége támogatja a demonstráló tanárokat

Pedagógusok és szülők: mi mind a gyermekeink jövőjéért küzdünk.

Nemrég mi is beszámoltunk arról , hogy a Szentgotthárdi Arany János Általános Iskola 29 tanára demonstrált január 9-től három napon keresztüt a közoktatás jelenlegi állapota, az elavult tanítási módszerek és tankönyvek, valamint a megbecsülés hiánya miatt.

A pedagógusokkal az intézmény igazgatója megértő volt, sőt, beszámolónk szerint a tankerület szintén látja a gondokat.

Farmasi-Mikos Mónika , a Szentgotthárdi Arany János Általános Iskola Szülői közösségének elnöke most arról tájékoztatta lapunkat, hogy a gyermekek szülei szintén a tanárok mellett állnak.

"Városunk Gimnáziuma és az egyházi általános iskola tanárai is megtették ezt a gesztust, hálás köszönet nekik!" - írta Farmasi-Mikos Mónika.

Támogatásukról egy közös képpel biztosították a gyermekek jövőjéért demonstráló és dolgozó pedagógusokat.

Olvasói kép

"A tegnapi napon közel száz szülő, nagyszülő és családtag fejezte ki szolidaritását a Szentgotthárdi Arany János Általános Iskola két héttel ezelőtti, polgári engedetlenségben résztvevő 29 pedagógusa mellett. Ezúton is szeretném megköszönni azoknak akik eljöttek és jelenlétükkel támogatásukat fejezték ki.

A pedagógusok bérrendezésén túlmutató problémák is vannak a magyar oktatásban, amivel gyermekeink és mi magunk csak azért nem szembesülünk nap mint nap, mert ebben az iskolában olyan tanárok tanítanak egytől-egyig, akik szívvel-lélekkel teszik azt és megoldják szaktantermek, nyelvi laborok, szabadon választott tankönyvek hiányában is, de a probléma ettől függetlenül még ott van.

Kérdem én, ha ezek a tanárok egyszer felállnak és elmennek innen, akkor ki fogja tanítani a gyermekeinket? Nem kell, hogy 29-en távozzanak, "elég" csak 4-5 pedagógus, nem fogják tudni pótolni őket" - fűzte hozzá a képhez Farmasi-Mikos Mónika, a Szentgotthárdi Arany János Általános Iskola Szülői Munkaközösségének elnöke.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet