Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Add nekünk adód 1%-át, hogy a Nyugat.hu fontos dolgokról tudósíthasson!

Neked semmibe se kerül, a független újságírás pedig most különösen fontos.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A személyi jövedelemadó 1%-ról való nyilatkozattétel határideje: május 20-a. Ám a számítógépes rendszer hiobája miatt egy nappal, május 21-ig meghosszabbították a határidőt. . Mi arra kérünk, hogy ezt címkézd a Nyugat.hu-nak, hogy ezzel is támogasd a független újságírást. Talán nem tudod,de az 1%-ról utólag is rendelkezhetsz, 21-e éjfélig, ha már egyébként beadtad az adóbevallásodat . Az erről szóló űrlapot külön is beküldheted.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ez nem jelent plusz kiadást számodra, mert éves adóbevallásod elkészítésekor, a személyjövedelem (SZJA) adód 1%-át felajánlhatod valamilyen társadalmi ügyet szolgáló egyesületnek, alapítványnak. Ha viszont nem ajánlod fel, úgymond elveszik, ugyanúgy a közös "kalapba" kerül.

Vas megye legolvasottabb és az ország legnagyobb vidéki független hírportálja a Nyugat.hu. Hírportálunk kiadója egy közhasznú egyesület, a Nyugat Média és Világháló Egyesület. Több mint 20 éve látunk el információval, és járunk utána fontos közéleti kérdéseknek . 1%-odal abban segíthetsz, hogy ez így is maradjon!

 • Egy rövid videóban megmutatjuk, hogyan nyilatkozhatsz 1%-odról két perc alatt elektronikusan . Ehhez Ügyfélkapu azonosítóval kell rendelkezned. Csak a következő adatokat kell megadnod: Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószámuk 18889332-2-18.
 • Ha inkább papíralapon küldenéd be az 1% nyilatkozatodat , ide betettük neked a a 17EGYSZA sablonnyomtatványt. ha ezt kinyomtatod, már csak a személyes adataidat kell megadnod, mert mi erre a nyomtatványra már beírtuk egyesületünk adószámát.

  A nyomtatott nyilatkozat postázási címe az állandó lakhelyed függvénye. A postázási címet innen tudod kinézni.

 • Nyugat.hu

  Nyugat.hu added a cover video.

  Köszönjük Nektek!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hasznos

  Hirdetés