Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Tánc világnapja plusz tánc fővárosa: nyertes kombó

Április 29-én vasárnap is összegyűltek az MSH-ban azok, akik miatt méltán aggatják Szombathelyre a megtisztelő címet. Vizuális dömping útján mutatjuk be az örömünnepet.

Tánc világnapja vagy nemzetközi táncnap, mindegy is, minek nevezzük, a lényeg úgyis az, hogy a vasi megyeszékhely sokadszorra is megadta a módját az ünneplésnek. Szinte már közhelyszámba megy, hogy Szombathely mind mennyiségben, mind minőségben a mozgáskultúrának olyan tehetségeit tudja felmutatni, hogy nagyon meg kéne izzadnia bármely másik magyar városnak, ha a nem hivatalos (de nagyon is megalapozott) "tánc fővárosa" cím elhappolására akarna törekedni.

Először is vaskos képgaléria útján mutatjuk be, mi zajlott tegnap este a sportház berkeiben, és hogyan fért meg egymás mellett néptánc és breakdance, akrobatikus roki és szamba.

Gálaműsor a tánc világnapja alkalmából az AGORA MSH-ban
Kérjük, klikkeljen!
Bonyhádi Zoltán

Másodszor pedig mozgóképen villantjuk meg az este egy-egy fénypontját. Aki esetleg a hosszúhétvégi ejtőzés közepette ennél többre is kíváncsi volna, és végignézné az egész gálát, az ide kattintson az egy óra ötven perces, komplett videóért.

Végül álljanak itt a főszereplők nevei, akik magasra emelgették az este fényét éppúgy, mint partnereiket: Novák Viki és a TribeCa Dance Group, Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Szökős Néptáncegyüttes, Ungaresca Táncegyüttes, C.C.S. CREW, Energy Dance Team, Galaxy Rock and Roll Klub, Lorigo TSE, Urban Dance, Kummer Táncegyüttes, Kristály Tánccsoport, Príma Dance TSE, Just For Fun Country Linedance Club, West Dance Tánciskola, Rimányi Táncstúdió, Savaria TSE, Westside TSE, Dr. Pesovár Ernő Alapfokú Művészetoktatási Intézmény.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra