Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még7nap.
Légy része az igazságnak!

Két hónapja leskelődik az autósokra egy tankcsapda a szombathelyi Deák Ferenc utcában

A Deák Ferenc utcában több mint két hónapja áll kitartóan ez a "tankcsapda". Türelmesen vagy türelmetlenül kerülgetik a békés polgárok ezt a másfél négyzetméteres gödröt amit valakik nem tudni, miért, nem tudni, kinek az engedélyével kiástak majd ottfelejtettek.

Felújítás a Deák Ferenc utcában
Garai Antal Atom

Túl a bosszantó akadályon komoly baleset veszélyt okoz, hiszen a Báthori utcából kihajtóknak igencsak ki kell dugni a kocsi elejét hogy belássanak, a Deákon haladóknak pedig nagyot kell kerülni az odavetett korlátok miatt, amik éjszaka természetesen nincsenek kivilágítva – írja olvasónk.

Megnéztük, tényleg ott van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem