Két hónapja leskelődik az autósokra egy tankcsapda a szombathelyi Deák Ferenc utcában

A Deák Ferenc utcában több mint két hónapja áll kitartóan ez a "tankcsapda". Türelmesen vagy türelmetlenül kerülgetik a békés polgárok ezt a másfél négyzetméteres gödröt amit valakik nem tudni, miért, nem tudni, kinek az engedélyével kiástak majd ottfelejtettek.

Felújítás a Deák Ferenc utcában
Garai Antal Atom

Túl a bosszantó akadályon komoly baleset veszélyt okoz, hiszen a Báthori utcából kihajtóknak igencsak ki kell dugni a kocsi elejét hogy belássanak, a Deákon haladóknak pedig nagyot kell kerülni az odavetett korlátok miatt, amik éjszaka természetesen nincsenek kivilágítva – írja olvasónk.

Megnéztük, tényleg ott van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem