Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Tasnádi Péter Szombathelyen is bemutatja A gengsztervilág titkait

Harmadik könyve jelent meg Tasnádinak, akit az 1990-es években keresztapának tartottak Budapesten.

Igen, beleírok a könyvbe, ezt jelenti a dedikálás - mondja a telefonba Tasnádi Péter, amikor a szombathelyi eseményről érdeklődünk nála. Aztán megjegyzi, azért hangsúlyozta ezt ki, mert vannak, akik megkérdezik, hogy tényleg beleír-e a könyvbe, amit egyébként csak nála lehet megvásárolni.

Azt is kiemeli, hogy a szombathelyi dedikálás lesz a harmadik, az első Szegeden volt, aztán nemrég Budapesten tartották a hivatalos könyvbemutatót. És kéri, ne felejtsük el megemlíteni, hogy Szombathelyen meg is lehet vásárolni majd a könyvet, amit egyébként a könyvesboltok nem árusítanak.

A gengsztervilág titkai című könyv Tasnádi harmadik kötete, az elsőnek Maffia életre-halálra , a másodiknak 983 nap a Fidesz börtönében volt a címe.

Tasnádi Pétert a 90-es években keresztapának tartották Budapesten, őrző-védő cége az egész országban jelen volt, és megjelenésével erősítette is ezt a képet magáról. Kastélyban lakott, testőrök kísérték, drága ruhákat, cipőket, órákat hordott.

Tasnádit 1992-ben felfüggesztett börtönre ítélték zsarolás, lőfegyverrel való visszaélés miatt, majd 1999-ben az első magyar maffiaper főszereplője lett. Négy és fél év börtönt kapott. 2006-ban újra vád alá helyezték, 2012-ben ítélték jogerősen hét évre, 2016-ban szabadult.

A gengsztervilág titkai című könyv bemutatóval egybekötött dedikálása augusztus 28-án, pénteken 17 órakor kezdődik a szombathelyi Fő téri Art Caféban.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra