A telefonfülke szétverve jó

A szombathelyi Honvéd téren lévő nyilvános telefonfülke igen szúrhatja a szemét az éjszakák borgőzös erősfiúinak, mert évente legalább egyszer szétverik.

A tettesek nekiesnek a szegény, védtelen fülékének, szétzúzzák a üvegjeit és kitépkedik a vastag rögzítő, szigetelő szalagokat (a készülék csak azért ússza meg, mert állítólag rongálásbiztos). Nem valószínű, hogy mindezt kézzel vagy cipőtalppal végzik, annál erősebb az üveg, no meg minden bizonnyal féltik testi épségüket is. Kevésbé a fülkét, amely meglehetősen elrettentő látványát nyújtja a rendbehozataláig az értelmetlen, sokba kerülő rombolásnak.

Lendvai Emil

Mármint a fenntartó számára kerül sokba a helyreállítás, a fölös energiájukat védtelen eszközökön levezető tettesek rendre megússzák. Pedig jó pár családi ház található a környéken, ahol lehetetlen, hogy ne hallják a meglehetősen nagy zajjal járó, s bizonyára nem egy-két percig tartó rongálást. Nem merik, vagy nem akarják felemelni a telefont, pedig szerencsés esetben tetten is lehetne érni a tettest, tetteseket. A közelben lévő, ősrégi trafik üzemeltetője szerint egy módja lenne a szegény fülke megmentésének, ha eltávolítanák. Ugyanis tapasztalata szerint legfeljebb az izompacsirták használják szétverésre, erőfitogtatásként.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra