Ezért üvöltöttek tegnap a farkasok

A teliholdról olvasónk küldött fotókat.

Olvasónk, Lakotárné Lőrincz Edit készített képeket a tegnap éjszakai teliholdról. Korábban küldött már képeket a naplementéről Gyönyörű volt a mai napkelte 2017. November 01. 10:28 , az izzó felhőkről Izzottak a felhők ma hajnalban Szombathely fölött 2017. October 26. 14:11 , a napkeltéről az Abért tónál Csodálatos napkelte az Abért-tónál 2017. September 24. 12:10 , a melléknapról Melléknap jelent meg tegnap délután Szombathely felett 2017. July 21. 12:31 , sőt, a kacsafarkú szenderről Ormánya van, tud repülni és naplemente idején lehet vele találkozni, mi az? 2017. July 18. 08:00 is.

Szóval, ilyen volt a tegnapi telihold Szombathely felett:

Lakotárné Lőrincz Edit
Lakotárné Lőrincz Edit
Lakotárné Lőrincz Edit
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem