Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Több mint egy tonna élelmiszert oszt szét a rászoruló családok között az MSZP Vas megyében

Így próbálják könnyebbé és szebbé tenni a karácsonyt, valamint az ünnepek utáni nehéz időszakot.

Az MSZP Vas Megyei Területi Szövetsége az előző évekhez hasonlóan idén is folytatja karitatív tevékenységét – áll a lapunkhoz eljuttatott közleményükben.

Karácsony előtt 250, egyenként 5 kilogrammos tartós élelmiszercsomagot állítottunk össze, amellyel nehéz sorsú családok számára szeretnék könnyebbé és szebbé tenni a karácsonyt és az ünnepek utáni nehéz időszakot.

MSZP Vas Megye

A jelentős mennyiségű alapvető élelmiszer beszerzését az MSZP Vas megyei szervezete, helyi képviselői és az MSZP Szolidaritási Alapja, az MSZP országgyűlési képviselőinek adományai tették lehetővé, melyből az ország minden megyéjében meg tudnak valósulni ezek az akciók.

A szombathelyi adományosztás első napján Horváth Soma, az MSZP Vas megyei elnöke, Bokányi Adrienn, az MSZP Szombathely elnöke, és Kopcsándi József, az MSZP Szombathely alelnöke adták át az ajándékcsomagokat.

MSZP Vas Megye

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra