Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Jelentem: Balesetveszélyes a Brenner Tóbiás körúti új kerékpárút

Olvasónk szerint biztonságosabb lenne, ha visszaállítanák a régi közlekedési rendet.

Tisztelt Szerkesztőség!

Néhány észrevételt szeretnék tenni az új kerékpárutakkal kapcsolatban, hátha érdekel valakit.

Véleményem szerint nagyon balesetveszélyes lett a Brenner Tóbiás körúton lévő kerékpárút. Eddig kiválóan működött a meglévő kerékpárút két irányban. Biztonságban lehetett biciklizni. Most egyirányúsították és felfestették az ellenkező irányba az út szélét.

A város egyik legforgalmasabb útja a Brenner körút! Főleg csúcsforgalomban életveszélyes a biciklizés. A nyugdíjasháznál felvezették az utat a járdára. A trafóháztól beláthatatlan a lehajtó, stop tábla ide vagy oda. A másik kritikus pont a Bagolyvár előtti zebra. A nagy platánfától nem lehet belátni a jobbra kanyarodó autókat, amik úgyis elég gyorsan fordulnak be a felfelé vezető útra.

Sokkal biztonságosabb lenne visszaállítani a régi közlekedési rendet.

A másik érthetetlen dolog, az új kerékpárút a Jókai utcában. Szép, széles, bőven elbírná a kétirányú forgalmat. Érthetetlen miért nem kétirányúsították, hisz az amúgy is nagyon forgalmas és szűk Jókai utca is ezt indokolná.

Addig kellene ezen változtatni, amíg az nem kerül emberek életébe.

Köszönettel:

Kovács Józsefné

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Jelentem

Tovább az oldalra