Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Új lapot indítanak az Orbán-interjú meghamisítása miatt kirúgott újságírók

Csak jönnek és jönnek a hírek a PLT-ről és Médiaworksről.

Fehérvár Kukac névvel indítottak online lapot a Fejér Megyei Hírlap kirúgott újságírói, Hajnal Csilla és Klecska Ernő. A név a már működő Veszprém Kukac mintáját követi, ezt a Veszprémi naplóból korábban kirúgott munkatársak hozták létre és írják.

Klecska Ernő a Népszavának elmondta, hogy alternatív megyei hírportálok létrehozását tervezik a Mediaworks-lapokkal szemben. És idővel a kukacból egy jól felépített brand lehet.

Forrás: 444.hu

A PLT-lapokban egyszerre, tavaly december 24-én jelent meg egy Orbán-interjú, a Fejér Megyei Hírlapban azonban néhány szót beleszúrtak Meghamisították Orbán Viktor interjúját az egyik PLT-lapban 2016. December 25. 11:29 . Az interjút a veszprémi központi szerkesztőségben készítették, három nappal később kiderült, hogy Veszprémben hamisították meg Veszprémben hamisították meg a Fejér Megyei Hírlap Orbán Viktor-interjúját 2016. December 27. 17:20 a Fejér Megyei Hírlapnak elküldött változatot.

A PLT-hez és így a nemrég Mészáros Lőrinc érdekeltségébe került Médiaworkshöz tartozó lapoktól összesen öt embert rúgtak ki azonnal hatállyal Két főszerkesztőt is kirúgtak az Orbán-interjú meghamisítása miatt 2016. December 28. 10:34 , hármat a veszprémi, kettőt a székesfehérvári szerkesztőségből. Utóbbiak elküldése azért is volt furcsa, mert utasítás volt róla, hogy a központi szerkesztőségből érkezett anyagokat nem módosíthatják.

A Naplónál azóta egyébként elküldték a tavalyi kirúgások után ideiglenesen kinevezett főszerkesztőt A PLT kirúgta a felelőst, menesztette a főszerkesztőt a Veszprémi Napló náci vicce miatt 2017. January 24. 18:34 is, miután országos botrányt keltett egy hitleres viccük Undorító, náci viccet közölt a PLT 2017. January 17. 17:45 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra