Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új Nyugat.hu dizájn - Önnek melyik verzió tetszik a legjobban?

Talán már észrevették, hogy négyféle nézetben is olvasható a nyitóoldalunk. Most arra vagyunk kíváncsiak, olvasóink melyiket részesítik előnyben. Szavazzon!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két hete pörgettük ki a Nyugat.hu új külalakját, akkor azt így indokoltuk meg . Hívószavaink a következők voltak: új időknek új szelei, tisztulás, elegancia, jó kinézet mobileszközökön is! És beépítettünk az oldalba néhány kapcsolót, amikkel a minket felkeresők egyetlen gombnyomásra változtathatnak a külsőn: ezeket a nyitóoldalunk bal felső sarkában találják, rögtön a logónk alatt. Most pedig arra vagyunk kíváncsiak, hogy ki melyiket tartja a leghasználhatóbbnak ezek közül, melyik esetében érzik a legjobban áttekinthetőnek a Nyugat.hu tartalmát.

Ön melyiket találta a legvonzóbbnak?

1. A jelenleg alapbeállítottat, ami ilyen szép, csempés kirakósban mutatja a cikkeket, változó méretben, fotókkal?

2. Netán az ehhez hasonlót, ami viszont annyiban eltér az előzőtől, hogy itt már azonos méretű csempék sorakoznak egymás mellett és alatt?

3. Az előbbi, azonos méretű csempéset, de fotók nélkül?

4. Esetleg ez a klasszikusabb, újságolvasósabb variáns a legrokonszenvesebb?

Szavazzon!

A szerkesztőség nevében köszönjük, és amennyiben ezen túl lennének észrevételei, tanácsai, tippjei, kérései, kérdései a dizájnnal kapcsolatban, azt e-mail címünkre ( jelentem@nyugat.hu ) küldött üzenetben foglalja össze. Várjuk leveleiket, annál is inkább, mivel az a célunk, hogy az Önök számára a legjobban használható oldalt hozzuk létre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tech

Hirdetés