Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Újabb koronavírus-gyanús esetek a Weöres Sándor Színházban

Leállítják A Pál utcai fiúk előadásait.

Ahogy arról lapunk is beszámolt Bezár a Weöres Sándor Színház, koronavírusos az egyik színész 2020. October 13. 11:00 kedden, pozitív lett a Weöres Sándor Színház egyik vendégművészének koronavírus-tesztje, emiatt pedig úgy döntöttek, hogy az október 13. és 20. közötti előadásokat és a próbákat is elhalasztják, illetve a jegy - és bérletértékesítés is szünetel.

Most pedig újabb fejleményekkel jelentkezett a színház. Mint az közleményükből kiderül, legújabb darabjuk, A Pál utcai fiúk stábjának több tagjánál is felmerült a koronavírus-fertőzés gyanúja, emiatt pedig a darab októberre meghirdetett előadásait biztosan elhalasztják.

Mészáros Zsolt/wssz.hu

Így szól a közlemény:

Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy A Pál utcai fiúk stábjának több tagjánál is felmerült a koronavírus-fertőzés gyanúja, valamint több, szoros kontaktot a járványügyi hatóság járványügyi megfigyelésbe utalt, így visszatérésük a színpadra bizonytalan ideig elhúzódik. Emiatt az októberre meghirdetett A Pál utcai fiúk című előadások elmaradnak, pótlásukra november, december hónapban kerül sor, bízva abban, hogy a járványügyi helyzet lehetővé teszi.

A kontaktkutatás alapján abban bízhatunk, hogy a fertőzés nem érintette a többi előadásban dolgozót, így október 21-től a többi előadást megtartjuk.

Természetesen kizárólag abban az esetben, ha a járványügyi megfigyelés alatt nem merül fel újabb fertőzés gyanúja.

A színház épületének teljeskörű fertőtlenítését szakemberekkel elvégeztettük, így az üzemi és a közönségforgalmi területeken egyaránt biztonságos körülmények fogadják dolgozóinkat és a közönséget.

Az alábbi októberi előadások nem maradnak el:

21. szerda 19:00 Ádám almái
BÁSTI LAJOS TAVASZI BÉRLET jegyár: 3.500 Ft (nyugdíjas jegyár: 2.500 Ft, diák jegyár: 2.000 Ft)
24. szombat 15:00 Weöres Kaviár
jegyár: 3.500 Ft (nyugdíjas jegyár: 2.500 Ft, diák jegyár: 2.000 Ft)
27. kedd 19:00 Kis hölgy a Maximból
DAJKA MARGIT TAVASZI BÉRLET és a március 24-re átcserélt bérletek
27. kedd 19:00 Equus
RÁTONYI RÓBERT TAVASZI BÉRLET és az április 28-ra átcserélt bérletek
28. szerda 19:00 Kis hölgy a Maximból
GÓZON GYULA TAVASZI BÉRLET és a március 25-re átcserélt bérletek
29. csütörtök 19:00 Kis hölgy a Maximból
HOLLÓSI FRIGYES TAVASZI BÉRLET és az április 2-re átcserélt bérletek
30. péntek 19:00 Kis hölgy a Maximból
RUTTKAI ÉVA TAVASZI BÉRLET és a március 20-ra átcserélt bérletek
30. péntek 19:00 Equus
SOÓS IMRE TAVASZI BÉRLET és a március 13-ra átcserélt bérletek
31. szombat 15:00 Equus
KISS MANYI TAVASZI BÉRLET és a március 21-re átcserélt bérletek

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra