Újabb szombathelyi vendéglátóhely zárt be

Most a Gyöngyös Billiard&Cafe jelentette be, hogy lehúzta a rolót.

A Facebookon tette közzé a mai napon a Gyöngyös Billiard&Cafe, hogy július 31-én bezártak. Mint írják:

A hely csak egy újabb a sorban, mely Vas megyében bezárt vagy eladósorba került, esetleg bérlőt keres. Nemrég számoltunk be arról például, hogy a Ferences Étterem és Söröző új bérlőt keres Újabb ismert szombathelyi étterem keresi új gazdáját - Frissített May 25. 15:31 , illetve, hogy eladó a büki Fürdő Étterem Eladó Vas megye talán legismertebb vendéglője May 17. 07:32 . Ezt megelőzően, de még idén az is kiderült, hogy árulják a város egyik legrégebbi és legismertebb pizzériáját, a Bellagiót Szombathelyen eladó a Bellagio Pizzéria és egy ismert cukrászda is March 08. 19:13 , de több más vendéglátóhelyet is próbáltak eladni a városban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság