Újabb videón a Szombathelyen (Oladon) rohangáló vaddisznók

Egy szombathelyi autós kapta kameravégre a vadállatokat.

A közelmúltban többször adtunk hírt vaddisznó-észlelésekről Szombathelyen. Egy éve a Csónakázó-tónál Vaddisznó riogat a szombathelyi Csónakázótó környékén 2022. May 10. 07:30 találkoztak vaddisznóval, egy hónapja a Nárai úton Állati! Vaddisznót láttak csütörtökön Szombathelyen 2023. April 06. 14:48 láttak egyet, pár napja pedig az oladi Gyöngyvirág utcában Megszállják a vaddisznók Szombathelyt? 2023. April 25. 11:27 három példányt.

Mindezek után megállapítottuk, hogy a vaddisznók igen is, köztünk élnek, és itt az újabb bizonyság erre. Egy szombathelyi autós ezúttal Oladon, az Orgona, Márton utca környékén futott beléjük az autójával, és meg is örökítette a nagy rohanást.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű