Figyelmeztetés nélküli útfelbontás veszélyezteti az autókat a szombathelyi Kismarton utcában

Olvasónk szerint egy hete vágták át az utat, és még figyelmeztető jelzést sem tettek ki.

Kb. egy hete az E.ON munkálatokat végzett Szombathelyen a Kismarton utcában. Az aszfaltot keresztben teljes hosszában kiásták, azonban vissza már nem csinálták rendesen. Ezek az utcák sötétek, itt pont oszlop sincsen, szóval aki este jár haza kerékpárral, annak elég balesetveszélyes, de az autókban is nagy kárt tehet. Tábla természetesen nincsen kirakva. Különösen veszélyes, ugyanis az úthiba közvetlen egy kereszteződésben van, így aki a Kismarton utcára kanyarodik, jó esélye van nem észre venni az akadályt

- írta olvasónk, aki két fotót is küldött.

Olvasó

A képeken látszik, hogy az úttestet valóban felbontották, egy pár centi mély és 20-25 centi széles mélyedés fut át keresztben az úton. Ami valóban balesetveszélyes, és az autók futóművét is károsítja.

Olvasó

Kérdéseinket feltettük az E.ON-nak, amint választ kapunk, visszatérünk az ügyre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem