Útakadályok nehezítik a mindennapokat a Kárpáti Kelemen utcában Szombathelyen

Mi pedig megkérdeztük, hogy mégis meddig.

A szombathelyi Kárpáti Kelemen utca állapotával kapcsolatban kereste meg lapunkat nem is olyan régen egy olvasónk. Mint írja, „valaki” hónapok óta lezárva tartja a fél útpályát, ami nagyon balesetveszélyes, főleg, hogy nincs is kivilágítva.

Akadályok a Kárpáti Kelemen utcában Szombathelyen
Olvasó

Ráadásul az aszfalt sincs éppen a legjobb állapotban. Ahol ugyanis kint van ez az útakadály, ott a másik oldalon szép repedések és nagy kátyúk is díszelegnek az autósok nagy örömére.

Akadályok a Kárpáti Kelemen utcában Szombathelyen
Olvasó

De ez még nem minden. Van ugyanis még egy hasonló útakadály az utcában, ott, mint mondja, „valamit molyoltak és egy 30-as táblát simán otthagytak szintén hónapok óta, és úgy tűnik nem is akarnak vele semmit kezdeni” .

Ezekről persze fotókat is mellékelt.
Akadályok a Kárpáti Kelemen utcában Szombathelyen
Olvasó

Ezzel kapcsolatban persze el is küldük kérdéseinket az önkormányzatnak, hiszen nem tiszta, hogy milyen munkálatok folynak az utcában és ki az a rejtélyes valaki, aki hónapok óta lezárva tartja a fél útpályát, na és persze pontosan miért? A fő kérdés pedig, hogy mikor áll helyre a rend az utcában?

Akadályok a Kárpáti Kelemen utcában Szombathelyen
Olvasó

A válaszban az áll, hogy a Kárpáti Kelemen és a Fátra utca, valamint a Kárpáti Kelemen és a Tátra utca kereszteződésben lévő az ivóvízhálózaton csőtörés volt, ami miatt fel kellett bontani az út egy részét. Jó hír lehet viszont, hogy a VASIVIZ Zrt. arról tájékoztatta a várost, hogy két héten belül elvégzik a helyreállítást.

Akadályok a Kárpáti Kelemen utcában Szombathelyen
Olvasó

A Kárpáti Kelemen utca 67. és 71. szám közötti szakaszon pedig gáz bekötővezetéket épít a gázszolgátató kivitelezője, de most a Polgármesteri Hivatal felszólította a kivitelezőt, hogy „az érintett terület nyomvonalas helyreállítását haladéktalanul, az önkormányzati rendelet szerinti végleges helyreállítást 2021. szeptember 30-ig végezze el”.

Akadályok a Kárpáti Kelemen utcában Szombathelyen
Olvasó

Úgy tűnik tehát, hogy már nincs sok hátra és most szeptemberben végre helyreáll a rend a Kárpáti Kelemen utcában Szombathelyen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem