Vágó és Friderikusz nélkül ünnepelte születésnapját a TV2

Kérdés, hogy ennek van-e köze a pártpolitikához vagy sem?

Szombat este elindult a TV2 ötrészes visszaemlékező showműsora, a TV2 – 25!, melynek első részében Tilla női műsorvezetőtársa – vagyis Jakupcsek Gabriella – mellett Sváby András, Csisztu Zsuzsa, Németh Lajos és Pachamnn Péter is jelen volt.

A lazán egy órás showműsorban felidézték, hogy milyenek is voltak a kezdetek, amik között olyan műsorok kerültek terítékre, mint a Tények, a Napló, a Szerencsekerék, a Dáridó és a Mindent vagy semmit! , utóbbi műsorvezetője viszont távol maradt a szerepléstől.

Hogy Vágó István azért tette-e mindezt, mert manapság már a DK egyik vezető politikusa, vagy egyszerűen nem is hívták, azt nem tudni.

Pálffy István korábbi fideszes politikus viszont megjelent a műsorban.
TV2 Csoport

Míg Vágót archív felvételeken még lehetett látni a TV2 – 25!-ben, a csatorna első öt évének egyik meghatározó műsorvezetője, Friderikusz Sándor még korabeli felvételeken is alig jelent meg.

A showman neve csak akkor került elő, amikor a műsor szereplői a 2001-es TV2-es nézettségi toplista harmadik helyére felkúszó Osztálytalálkozóról beszélgettek, amit ekkor egyébként már Szily Nóra vezetett.

Néhány korábbi, vezető TV2-es arc tette csak tiszteletét.
TV2 Csoport

A műsorból több, akkori TV2-es arc is kimaradt, például a Tények két női műsorvezetője, Stahl Judit és Máté Krisztina sem jelent meg. (Az utóbbi azért is érdekes, mert Liptai Claudia hiába RTL-es, most szombaton mégis ő lesz Tilla női műsorvezetőtársa a showban.

Friderikuszról csak a nézettségi toplista miatt emlékeztek meg.
TV2 Csoport

Hogy miért, az ebben az esetben is kérdéses, de nem lenne meglepő, hogy ha részben pártpolitikai szimpátia alapján válogatnák ki, kit bírnak el az archív felvételek és kit nem.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra