Járdán felejtett, fehér Merci keresi, várja gazdáját Szombathelyen, a Szelestey utcában

Különösebb ismertetőjegyei: lepusztult és rendszám nélküli.

Olvasónk hívta fel a figyelmünket a szombathelyi Szelestey utca járdáján felejtett Mercedesre. A szituációt a hanyag elegancia jelzővel is illethetnénk, de érthető módon az ott lakókat zavarja ez az állapot, ahogy a gyalogosan arra közlekedőket is.

Roncs autó a Szelestey utcában
Az autó testközelből
NR

Információink szerint a környéken élők jelezték a már egy hete fennálló állapotot az illetékeseknek, és mivel ennyi idő alatt egy autószerelő/autóbontó a szemközti kapu levélnyílásán keresztül is lebonthatta volna az autót, ezért felhívtuk a Közterület-felügyeletet.

Roncs autó a Szelestey utcában
Egy másik szemszögből
NR

Ágoston Sándortól, a szombathelyi Közterület-felügyelet irodavezetőjétől megtudtuk, hogy mivel az autón nincs hatósági jelzés (rendszám), már ezért szabálytalan a parkolás. A hiányzó rendszámmal kapcsolatban elmondta, hogy egyébként egy rendőri intézkedés során került le a járműről. A tulajdonosnak pedig 10 napja van arra, hogy elszállíttassa a járművét, ezért nem vitették még el a járgányt a közteresek.

Roncs autó a Szelestey utcában
A rendszám kitakarásával ezúttal nem kellett bajlódnunk - a képre kattintva galéria nyílik
NR

A törvény által előírt türelmi idő azonban hétfőn lejár, így ha a tulajdonos nem intézkedik, akkor a közterület-felügyelet fog, és elviszik a kissé lepusztult Mercedest a járdáról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet