Van egy jó hírünk az oladi kutyásoknak

Már már talán itt se törik ki a nyakukat se a kutyusok, se a gazdik.

"Az oladi, hivatalosan kijelölt kutyafuttatón régóta probléma volt, hogy a vízügyes részén (a töltésen) kiálló vascsövek ágaskodnak ki a földből. Van, amelyik fél méterre, de olyan is van, ami csak pár centire lóg ki a földből" - írta egyik olvasónk, aki elmondása szerint látott már olyan kutyust, akinek a "lába bánta", hogy nem vette észre a csövet.

Most viszont jó hírünk van.

Pontosabban olvasónknak, aki levelében megjegyezte, néhány hete véget ért a balesetveszélyes állapot. "Amikor a vízügyesek végre lenyírták a saját részüket, kibontották/eltüntették ezeket a kiálló vasakat" - tudtuk meg.

A helyzetről egyébként képeket is kaptunk, melyek jól mutatják, milyen veszélyes volt a helyzet korábban.

Ilyen volt
Nagy Donát

Mostanra viszont ez megszűnt. Így aztán van okunk örülni.

És ilyen lett
Nagy Donát
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem