A Vas megyében levitézlett, MSZP-s Tóth Csaba lemondta az előválasztási vitát Hadházy Ákos ellen

Tóth aktív részese volt a bő tíz évvel ezelőtti MSZP-s tagbeléptetési botránynak.

Tóth Csaba, az MSZP politikusa, zuglói előválasztási jelöltje videóban jelentette be, hogy nem kíván részt venni a sokak által várt hétfő esti képviselőjelölti vitán Hadházy Ákossal a Partizánon. Ezt azzal indokolta, hogy Gulyás Gergely a Partizánban Karácsony Gergellyel készült interjúban "kérdésekbe csomagolt vádakat fogalmazott meg" vele szemben.

Tóth Csaba bejelentette, Gulyás Gergelyt nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt feljelentette, Hadházyt pedig egy másik, a Zugló TV-be szervezett vitára hívta. Hadházy a meghívásra egyelőre nem reagált.

Zuglóban jó ideje folyik a küzdelem Tóth Csaba és Hadházy Ákos, valamint az MSZP és a Hadházyt támogató pártok között. Mivel nem jutottak egyezségre, mindketten indulnak az előválasztáson.

Tóth Csaba 2008-ban

Tóth Csabát Vas megyében is sokan ismerik, utoljára idén májusban írtunk róla A zuglói országgyűlési képviselő, az alsónadrágban előkerült politikus és a joghallgató garázsmester 2021. May 12. 18:35 . Bő tíz évvel ezelőtt Tóth Csaba - Zuschlag János és a Szegedre költözött, azóta is botrányokat halmozó Szabó Bálint társaságában - aktív részvevője volt a szocialisták tagtoborzási botrányának. Kiderült, hogy fiktív tagokat léptettek be a párt helyi szervezeteibe, azért, hogy a megyei elnökségben átvehessék a hatalmat.

Végül a vasi pártszervezeteket feloszlatták Vasi romabalhék: Horváth Mihály állítja, nem fajtalankodott Szabó Bálinttal 2004. October 25. 22:59 , újra szervezték, és mindhárom politikus távozott a megyéből. Tóth Csaba később Zugló országgyűlési képviselője lett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hírek