Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az utolsó vasárnap sem voltak üresek a boltok - körbenéztünk egy drónnal a parkolókban

Megnéztük még utoljára a nagyáruházak forgalmát Szombathelyen. Nem lepődtünk meg, az emberek boltba járnak vasárnap.

Március 15-től vasárnap zárva tartanak az üzletek, így minden magyar elmehet templomba, meghitten, családjával töltheti a délutánt, vége a vasárnapi céltalan plázázásnak. Az emberek vasárnap amúgy sem szokták vásárolni, délben pláne nem. Megnéztük a törvény életbe lépése előtt az utolsó vasárnapon a szombathelyi boltokat, és rendszerellenes polgárokat találtunk, akik természetesnek veszik, hogy bármikor vásárolhatnak.

Tesco, vasárnap 11:59
Tánczos Mihály
Persze a boltbezárásokkal sikerül elérni azt, hogy ne kelljen dolgozniuk az eladóknak sem, viszont azzal nem számoltak országos szinten, hogy a legtöbb nagyáruház ezért meghosszabbította nyitvatartási idejét hét közben.
Family Center és Praktiker, vasárnap 12:04
Tánczos Mihály

Persze ebéd után avagy délután még többen megfordulnak a bevásárlóközpontok terén, de ezentúl nem lesz ilyen. Remélhetőleg a sok felszabadult vasárnapot nem a tévé vagy a monitor előtt töltik majd az emberek, mert akkor ennek a rendelkezésnek családi meghittséget elősegítő szerepe nem lesz.

Lidl, vasárnap 11:22
Tánczos Mihály
Family Center 16:40-17:00 óra közt
Tánczos Mihály
Tesco 16:40-17:00 óra közt
Tánczos Mihály
De ne menjünk el amellett azért szó nélkül, hogy polgármesterünk, Puskás Tivadar - akinek pártja, a KDNP találta ki ezt az agyrémet - is szívesen vásárolgat a hét utolsó napján ...
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Szombathely KDNP-s polgármestere is kihasználja az utolsó vásárlós vasárnapot

A Family Center parkolójában fotózták le Puskás Tivadart és feleségét. A város nem hivatalos Facebook-profilján jelent meg a kép.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Aktuál

Tovább az oldalra