Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nincs víz a szombathelyi Tinódi utcában, a vezeték hibásodott meg

A munkások dolgoznak a hiba elhárításán.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

11 óra 30 perc óta nincs víz a Jáki út Tinódi utca környékén. A munkások levonultak ezt hagyták maguk mögött - írta olvasónk, aki a képeket is készítette.

Olvasó
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A Vasivíz oldalán a lakossági tájékoztatóknál olvasható, hogy "ivóvízhálózat meghibásodás miatt szünetel a vízszolgáltatás Szombathelyen a Tinódi utcában" . Azt is írják, hogy munkatársaink mindent megtesznek a hiba mielőbbi kijavítása érdekében.

Olvasó

Felhívják a figyelmet arra, hogy a szolgáltatás helyreállítását követően vízelszíneződés várható, amely az egészségre ártalmatlan és lassú folyatással megszűnik.

Az ivóvízhálózat meghibásodásait egyébként a 06 80 201 232 ingyenes telefonszámon be lehet jelenteni, itt 24 órás diszpécserszolgálat működik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés