Újabb szombathelyi vendéglátóhely húzza le a rolót

És Körmenden is bezárt a patinás Halászcsárda.

Szilveszter este bezár a szombathelyi Jobb mint otthon söröző – tudtuk meg megbízható forrásból. A Széll Kálmán utca belváros felőli részén, a Savaria Múzeum szomszédságában álló sörözőt barátságos kiskocsmának nevezték ismerői. Hosszú évek után most lehúzza a rolót.

Információink szerint

szilveszter napján nyit ki utoljára, de este 9 óra körül be is zár,

hogy jövőre már ne nyisson ki. Hacsak nem találnak másik üzemeltetőt.

Mészáros Zsolt

Napokkal ezelőtt egyébként

bezárt a megye egyik patinás vendéglátóhelye is, a körmendi Halászcsárda.

A Rába partján álló étterem Körmend és környéke kultikus helye volt, 120 fős éttermével, 70 fős különtermével, ahol rendezvényeket is tartottak.

A csárda híres volt konyhájáról, a Rábára néző teraszáról és hangulatáról. A vele egy épületben működő panzió már korábban bezárt, néhány napja a Halászcsárdára is lakat került.

A körmendi Halászcsárda
Forrás: Booking.com

Az idén nagyon sok vendéglátóhely szűnt meg, augusztusban írtuk, 650 millióért eladó a szombathelyi Wagner vendégudvar, meg lehet venni a Vadász éttermet is 2022. August 04. 11:28 hogy eladják a Wagner vendégudvart. Szintén eladó volt a Szent Imre herceg útján lévő Vadász vendéglő, a Semmelweis utca vasútállomás felőli végén álló Mojo pub, és a Mátyás király utcai Csupor étterem.

De sok kereskedelmi üzlet is lehúzta a rolót, ezekről ebben a cikkben Kiürült polcok és hűtők – Újabb vendéglátóhely zárt be Szombathelyen 2022. September 13. 12:02 írtunk, a sort viszont még hosszan lehetne folytatni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet