Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A vépi önkormányzat már elszállíttatta a szélerőműnél illegálisan lerakott autógumikat

A többi hulladékot is folyamatosan elszállítják - írta a hivatal jegyzője.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy hónappal ezelőtt, egy olvasói levél nyomán mentünk ki Nyugat.hu facebook like 2015. July 30. 17:55 a vépi szélerőműhöz, a levél szerint valaki nagy mennyiségű autógumit pakolt le ott. A helyszínen valóban megtaláltuk az autógumikat, sőt, nem csak gumit, egyéb hulladékot is láttunk.

Nagy Jácint

Ma jelent meg újabb cikkünk A vépi önkormányzatnak kell elszállíttatnia a szélerőműnél illegálisan lerakott gumikat 2019. May 08. 11:12 az ügyben, a szombathelyi Momentum elnökétől, Nagy Donáttól kaptunk levelet, aki azt írta, az illegális hulladéklerakó miatt bejelentést tett a kormányhivatalnál.

Onnan azt a választ kapta, hogy az ügyet átadták a területileg illetékes Vép jegyzőjének, neki kell intézkednie.

Nagy Jácint

Dr. Hoós Anna Katalin, a Vépi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője lapunknak most azt írta, hogy az említett területen több mint 200 autógumit találtak, és azokat már cikkünk megjelenése előtt elszállították. A jegyző azt is írta, hogy az egyéb hulladék elszállítása is folyamatban van.

Mi pedig örülünk a gyors intézkedésnek, reméljük, megtalálják azt is, aki odavitte a hulladékot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra