Verőemberek fenyegettek egy szombathelyi boltot?

A feljelentés szerint arra akartak rávenni egy alkalmazottat, hogy az üzlet ne áruljon egy bizonyos terméket.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság feljelentés alapján, zaklatás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás során vizsgálja azt is, hogy a feljelentés adatai alapján megállapítható-e testi épséget veszélyeztető cselekmény bekövetkezésének lehetősége - írta lapunk kérdésére a rendőrség.

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Egy olvasónk levele nyomán fordultunk a rendőrséghez. Olvasónk egy ismert, de meglehetősen specifikus termékeket árusító boltot üzemeltet Szombathelyen. Mint írta, néhány nappal ezelőtt három erős testalkatú férfi (akiket ő csak verőembereknek nevezett) kereste meg alkalmazottjuk párját. Azzal, hogy ha jót akar magának, akkor az alkalmazott azonnal hívjon fel egy telefonszámot, amit át is adtak.

A telefonhívás után az alkalmazott találkozott egy negyedik, szintén erős testalkatú, kopasz férfival, aki közölte, hogy a konkurens üzlet azt kéri, azonnal hagyják abba egy bizonyos termékcsalád forgalmazását. Sőt, ha jót akar magának, akkor azonnal felmond, mert akkor "kimarad abból, ami következni fog" .

Olvasónk azt írta, a beszélgetés alatt a férfi több olyan információt is közölt az alkalmazott privát életéből (kocsi típusa, lakcím, merre volt hétvégén, hová jár edzeni), amihez csak hosszú megfigyelés alatt juthatott.

A bolt üzemeltetője azonnal feljelentést tett a rendőrségen. Mint cikkünk elején írtuk, a Szombathelyi Rendőrkapitányság eljárást indított, és azt is vizsgálják, hogy a férfi fenyegetőzött-e fizikai erőszakkal.

Címlapképünk illusztráció

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem