Videó: Hód sétált a tízemeletesek között Szombathelyen

Európa legnagyobb termetű rágcsálófajának egy példánya vasárnap hajnalban sétálgatott a Rohonci úton, olvasónk pedig levideózta.
T.M.

A hód látszólag nem zavartatta magát, békésen szimatolgatott, amikor Kirchmayer László másodmagával felfedezte a lassan mozgó állatot. Olvasónk kellő távolságtartással vette szemügyre a látszólag teljesen egészséges példányt, majd úgy döntöttek, hogy a hódot visszaterelik a patak felé, ahonnan érkezhetett.

A hód kelletlenül ugyan, de eldöcögött a patak felé, terelői pedig ügyeltek arra, hogy ne gázolja el autó, amikor átkelt az úton. Akadt olyan autóvezető, aki maga is kiszállt, hogy szelfizzen egyet a fotogén rágcsálóval.

T.M.

Az állatka hód végül biztonságosan elért a Perint patakig, ahol megszabadult az őt terelő emberektől és nyugodt tempóban elúszott.

T
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem