Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyi KISZ lakótelepen már fertőtlenítik a buszmegállókat

Olvasónktól kaptunk egy videót, melyben a sárga védőruhás emberek serényen dolgoznak az egyik buszmegállóban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hétfőn délután Szombathely polgármestere, Nemény András bejelentette, 500 darab gyorsteszt érkezett Szombathelyre, az orvosok kapják April 06. 17:28 hogy 500 darab gyorsteszt érkezett a városba, amelyeket az egészségügyi alapellátásban dolgozó háziorvosok, gyermekorvosok és fogorvosok, valamint a szociális ellátásban dolgozók között osztanak szét, emellett pedig kiderült még az is, hogy most már Szombathelyen is ingyen utazhatnak a helyijáratokon az egészségügyi dolgozók Most már Szombathelyen is ingyen utazhatnak a helyijáratokon az egészségügyi dolgozók April 07. 16:30 – akármikor, akárhányszor egészen a veszélyhelyzet megszűnéséig.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ezzel viszont még nem ért véget a bejelentések sora, ugyanis a városháza azt is nyilvánosságra hozta, hogy megkezdődött a közterületek fertőtlenítése is. Elsősorban a forgalmas helyek fertőtlenítését rendelték el, ide tartoznak például a buszmegállók is.

Ez utóbbinak egy olvasónk nemrég szemtanúja is volt a KISZ lakótelepen és videóra is vette, amint a sárga védőruhába bújt emberek serényen dolgoznak az egyik buszmegállóban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés