Világhírű tudósokkal beszélgethetünk a mesterséges intelligenciáról

Magyar nyelven is közvetítik a Future Talks powered by MVM című interaktív műsort, amihez bárki csatlakozhat, kérdezhet és az egész ingyenes.

Gondolkodtál már azon, hogy napjainkban mennyire van jelen az életedben a mesterséges intelligencia? Aggasztott már a gondolat, hogy hamarosan talán túlnő rajtunk, embereken? Érdekel, hogy milyen lehetőségek nyílnak meg a közeljövőben a mesterséges intelligencia területén? Eljuttat majd minket a Marsra?

Ha gondolkodtál már ilyen és ehhez hasonló dolgokon, de úgy érzed, hogy még nem tudod a választ, ne szalaszd el az alkalmat, hogy élőben, személyesen tehesd fel kérdéseidet a szakterület legnagyobb tudósainak.

A Future Talks powered by MVM című interaktív online talk show-ban november 30-án 18 órától Neil deGrasse Tysonnak, Stuart J. Russellnek, Tilesch Györgynek, Buzsáki Györgynek és Kishonti Lászlónak tehetjük fel kérdéseinket, és nézhetjük meg a műsort a mvmfuturetalks.hu oldalon.

Neil deGrasse Tyson üzent is a magyar nézőknek.

Ha többet szeretnél tudni, nézd meg az esemény Facebook-oldalát!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech