A polgármesterrel és a megyei jegyzővel csalogat a Weöres Sándor Színház

A jobb és baloldali politikus abban egyetért, hogy sok bérletes kell a színháznak.

Színházban a helyed címmel indított kampányt a szombathelyi Weöres Sándor Színház. Ennek keretében vettek fel eddig két videót két mecénás bérletesükkel, akik arra motiválják az embereket, hogy vásároljanak bérletet, ugyanis, mint írják, „a bérletes néző színházunk alappillére”.

Nemény András polgármesterrel indult a kampány, aki még városi képviselőként szavazhatott arra, hogy legyen Szombathelyen színház. A kezdetektől fogva bérletes néző, de mivel igencsak szívéhez nőtt a színház, már mecénás bérlettel támogatja a működését.

Úgy tűnik, a színház támogatásában nincs nézetletérés a jobb és baloldal között, a sorban a második Balázsy Péter megyei jegyző volt, aki szintén mecénás bérletes. Ő is nosztalgiázott a videóban, a legelső előadásra, a 9700-ra emlékezett vissza, mely, mint mondja, euforikus élmény volt számára.

Várható, hogy a videósorozat folytatódik, talán több, ellentétes oldalon álló politikus is megszólal a színház érdekében. Arra már gondolni is csak félve merünk, hogy esetleg együtt állnak kamera elé.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra