Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Weöresben pompázott a szombat éjszaka

Weöres és Fekete címmel tartott impozáns bulit a Weöres Sándor színház.

Soha, de soha nem volt még olyan különleges, exkluzív party a Weöres Sándor Színházban, mint amilyenre február 29-én várjuk kedves közönségünket! – olvashattuk a színház programajánlójában. És valóban!

Este 8-tól tárta ki kapuit a színház, ezek a kapuk azonban nem a megszokottak voltak, ugyanis az épület oldalából nyíló művészbejárónál fogadták a vendégeket. Két csinos hölgy azonnal nyúlt a kabátomért, majd egy talpig fess legény már mutatta is az utat – Erre tessék, Uram!

A sötét folyosóról egyenesen egy színpad közepén találtam magam, ahol Bálint Éva színművésznő piros szalagokat akasztott a nyakamba és jó szórakozást kívánt. Akinek ahhoz támadt kedve, akár szelfizhetett is a díszletben, ám én igyekeztem a partira, melyre a backstage-en át vezetett az út. A folyosó végén már kisebb tömeg gyűlt, akik – mint később megtudtam – arra vártak, hogy bemehessenek a Krúdy Klubba, ahol ekkor már zajlott a Koktélszünet Perlaki Nórával, Antal D. Csabával, Endrődy Krisztiánnal és Kelemen Zoltánnal.

Mielőtt azonban elértem volna a gyülekezőket, Matusek Attila - szintén a társulat tagja – szökkent elém talpig feketében, vörös nyakkendőben, egyik kezében fekete ernyő, másikban egy koktélos pohár. Kitörő jókedvvel köszöntött a „piros lámpás negyedben”, s átnyújtotta a koktélt. Míg arra vártunk, hogy bemehessünk a terembe, ő szórakoztatott minket.

A terembe beérve eszméltem rá, hogy a pódium felől érkezünk, minden reflektor ránk szegeződik, Perlaki Nóra pedig hatalmas tapsot követel a nézőktől az újonnan érkezett vendégeknek, vagyis nekünk.

Matusek Attila a piros lámpás negyedben
Mészáros Zsolt/wssz.hu

A társulat kitett magáért. A bejárattól a nézőtérig vezető úton valóban úgy érezhettem magam, mint egy ünnepelt sztár. Fél 12-ig a Krúdy terem zsúfolásig telt, a Koktélszünet és a Sailors zenekar pedig csúcsra járatta az est hangulatát.

Fun fact: A Weöres és Feketén tiszteletét tette Bödőcs Tibor humorista is, aki ugyan nem fellépőként volt jelen, Perlaki Nóra invitálására felpattant a pódiumra, hogy onnan köszöntse a színház vendégeit.

Bödőcs Tibor
Mészáros Zsolt/wssz.hu

Fél 12-től a Márkus Emília teremben tekintettük meg Németh „TopGun” Norbert mixer látványos koktélshow-ját, ezt követte Nagy Jonathan, aki Dunai Júlia színművésznő segédletével kápráztatott el pazar illúzió show-jával, végezetül pedig a Magyar Légtornász Egyesület előadóművészének levegőben végrehajtott szalaggyakorlataiban gyönyörködhettünk.

Németh Norbert mixer showja
Mészáros Zsolt/wssz.hu

A hajnal DJ Borié volt, akinek zenéjébe sajnos már csak belekóstolni tudtam, ugyanis az ínycsiklandó koktélok, melyeket egész este csinos pincérlányok szolgáltak fel tálcán, kissé a fejembe szálltak.

weöres és Fekete
Még több képért kattints!
Mészáros Zsolt/wssz.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra