Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szombathelyen toboroztak tehetségeket az X-Faktorosok

Mi is ott voltunk hétvégén a Campus Egyetemi Clubban a meghallgatáson.

Újra elkezdte járni az országot kis kamerájával az X-Faktor casting csapata. Szombat esti állomásuk Szombathely volt, ahol akadt jópár vállalkozó szellemű énekes, akik szerencsét próbáltak a Campus színpadán. Sokukat kisebb csapatok, barátok és családtagok is elkísértek, hogy bíztassák őket, így a légkör is sokkal barátibb volt, mint a tévében is jól megszokott válogatókon.

X-faktor előválogató , Campus Egyetemi klub Szombathely
A lelkes drukkerek. | Kattintson még több képért!
Kovács Dávid

Sokan már régóta énekelnek, voltak, akik azt mondták, csak hobbiszinten űzik, de akadtak olyanok is, akik már egy-két fellépésen is túl vannak. Két fiatal a YouTube-on is bontogatja szárnyait, egy úriember pedig elárulta, hogy körülbelül egy éve kezdett karaoke-zni.

X-faktor előválogató , Campus Egyetemi klub Szombathely
Voltak, akik félénken, de voltak olyanok is, akik magabiztosan álltak színpadra. | Kattintson még több képért!
Kovács Dávid

Felcsendültek dalok Emeli Sandétól, Jollytól, Plazmától, a Talizmántól, a Magashegyi Undergroundtól és az előző X-Faktor győztesének, a USNK-nek egyik dalát is előadta két fiatal rapper, akik az ő sikerükön felbuzdulva jöttek most el a válogatóra.

A tavalyi X-Faktor egyik felfedezettje, a szombathelyi Kovács Pali is eljött a meghallgatásra, akinek útját egyébként mi is végigkísértük itt a Nyugaton és egy interjút is készítettünk vele. Sok-sok közös képet és aláírást kértek tőle, sőt, színpadra állt ő is gitárjával, hogy elénekeljen három dalt.

X-faktor előválogató , Campus Egyetemi klub Szombathely
Kovács Pali is énekelt. | Kattintson még több képért!
Kovács Dávid

A felvételeket a szerkesztőség közösen megnézni majd és eldöntik, hogy kik azok, akik újra bizonyíthatnak egy válogatóban és kik azok, akik előtt sajnos ezzel a szombati meghallgatással bezárult az X-Faktor kapuja.

X-faktor előválogató , Campus Egyetemi klub Szombathely
Az országjáró kamera. | Kattintson még több képért!
Kovács Dávid

Egyébként még zajlanak a castingok, jelentkezni az X-Faktor hivatalos oldalán , az Instagramon , vagy akár SMS-ben, a +36-30-195-9595 telefonszámon is lehet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra