Zalaegerszegen megnyílt a második McDonald’s

Ezt maga a polgármester jelentette be a Facebookon.

„A Balatoni úton nyílt meg Zalaegerszeg második, az ország 99. McDonald’s étterme” – írja tegnapi Facebook-bejegyzésében a város polgármestere.

Balaicz Zoltánnak érezhetően tetszik az új hely. Ez írja:

"Az új, egyben autós vendéglátóhelynél is kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés, miközben a személyesség is fontos eleme marad a kiszolgálásnak. Az új egységgel a McCafé is megérkezett a városba. A korszerű étterem 70 új munkahelyet teremtett, az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 31 ülőhely várja a vendégeket. "

Az új zalaegerszegi „Meki” egyébként már ugyanolyan újmódi, mint a most épülő szombathelyi Épül a második szombathelyi McDonald's – Már azt is tudjuk, hol lesz 2021. December 10. 12:09 : érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok lesznek. Az ezeken leadott rendelések megjelennek a konyhai monitorokon, ahol az alkalmazottak azonnal el is kezdik készíteni az ételeket.

Ilyen van például újabban Bábolnánál is, amelyről a közelmúltban írtunk Digitalizálták Bábolnát is – Hová lettek a régi, jó McDonald’sok? 2021. December 14. 07:30

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság