Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még12nap.
Légy része az igazságnak!

A Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola tanárainak kétharmada fog sztrájkolni kedden

Korábban is részt vettek az országos megmozdulásokon.

Eljutott elektronikus postaládánkba a Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola 33 pedagógusának közös közleménye, amely szerint csatlakoznak a meghirdetett országos sztrájkhoz 2023. január 24. kedden.

Megmutatjuk, ami fontos.
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ez a 49 főből számítva 67 százalékos várható részvételi arányt jelent, ami hasonló az egy évvel ezelőttihez - írják. A tervezett sztrájkról tájékoztatták az iskolavezetést is.

Mint írják, a törvényi előírásoknak megfelelően a tanulók felügyeletét megoldják az iskolában.

Az intézmény dolgozói egyébként korábban is kivették már a részüket az országos tiltakozásokból, legutóbb például kockás ingben demonstráltak egy élhető, modern oktatásért, és a tanári szakma megbecsüléséért.

A Pedagógusok Szakszervezetének (PDSZ) országos sztrájkfelhívásáról itt írtunk bővebben .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra