A főiskolás lányoknál fontos, hogy a vibri halk legyen

A szombathelyi szexuális szubkultúra csipegetős elemzése, avagy mire képes az egyszerű golyó, ha jó helyre kerül.
 
 

A főiskolás lányoknál fontos, hogy a vibri halk legyen

A szombathelyi szexuális szubkultúra csipegetős elemzése, avagy mire képes az egyszerű golyó, ha jó helyre kerül.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A főiskolás lányoknál fontos, hogy a vibri halk legyen

A szombathelyi szexuális szubkultúra csipegetős elemzése, avagy mire képes az egyszerű golyó, ha jó helyre kerül.

A szexshopnak még belső parkolója is van, hogy a privát szféra valóban intim maradjon. Az udvari bejárat pedig több üzlettel közös, így soha senki nem ide igyekszik.

Éppen próbálom előkotorni a farzsebben vibráló telefont, amikor alkalomra szövetkezett pár érkezik a lépcsőn lefelé, a hölgy kezében azzal a bizonyos fekete, feliratmentes zacskóval. Arcán olyan közhelyes arcpírral, amilyenről eddig azt hittem, csak a mesében létezik. A lépcső tetején már én vagyok hétköznapi jelenség a gangon szemben átsuhanó hölgy szemében: a szexboltokba kövér, szuszogó emberek járnak.

„Nem vagy egyedül – mondja az eladólány – a múltkor egy nyolcvanéves bácsi első kérése is egy szék volt: leült, és mindent a kezébe kellett adni” Hiába, vannak még régivágású úriemberek Szombathelyen, akik ismerik Henry Ford szavait: Minden vevő király, (…de a király is csak egy vevő a sok közül.)

A vágy titokzatos tárgya

Megköszönöm a virtuális vállon veregetést, aztán a hely szelleméhez illően javaslom: térjünk a lényegre. Ami elsősorban a potenciál ugye, azaz: hogy van-e vagy nincs.
Elsőként meglepő dolog derül ki: bizony a fiatalabb, értelmiségi korosztály veszi a növényi alapanyagokból készülő (szárazon, recept nélkül kapható) vágynövelő szereket. A stressz, a meetingek, a cégtudat, esetleg a tulajdonosi szemlélet lehet a szalonképes ok. Persze, egy igazi magyar úriasszony már évszázadok óta tudja, hogy nincs megbízhatóbb játszótárs egy barnabőrű, olajos testű útépítő munkásnál. Ott ugye egész nap kézben van a szerszám. Bár Réka – a bolt keretein belül végzett –, szexuálpszichológiai felmérése szerint mostanában a nők és a férfiak is inkább a régi kapcsolat megtartására, megújítására törekednek.
Van remény.

Azonban ne legyünk igazságtalanok, a nőknek is szüksége lehet potencianövelésre, ha a jól bevált virág-bonbon-pezsgő triumvirátus kudarcot vallana. Vagy éppen a hímnemű telefonjából „véletlenül” elolvasott, fülledten erotikus sms váltana ki időleges aszexualitást. Ők inkább a párjukat küldik el csodaszerért, ami a tabletta mellett lehet egy finom, csajszis vibrátor is.

Uram, ne vigyen haza konkurenciát!

Itt pedig még Grétsy László is megállna egy szóra, akkora a típus és formaválaszték. Apukát meg beküldik (tényleg) a boltba és ilyen kérdésekkel találkozik, hogy milyen hosszú? Milyen vastag? Milyen anyagból legyen? Milyen színt és mintát választana? És akkor ott, eszébe jut, hogy hasonlóan érthetetlen kérdésekkel már a női konfekcióosztályon is bombázták karácsony előtt, amikor élete párja szűkszavúan instruálta: „Olyan…helyes…kis koktélruhát vegyél nekem szívem”

Persze Réka szerint ebben a műfajban a nők sem mozognak olyan otthonosan, mint az aktuális nyár divatszíneiben, ezért nem árt tisztázni az alapokat.

A vibrátor hossza és vastagsága mellett fontos az alakja, azaz, hogy egyszerű sima felületű, vagy görbülő, hímvesszőt leképező, esetleg bőrazonos anyaggal bevont legyen. A szakértő szerint minden esetben egy egyszerűbb modellel érdemes kezdeni. A felszín alatt van a lényeg most is: a vibramotor erőssége és zajszintje. Utóbbit a főiskolás lányok hozott elemekkel hajlamosak kipróbálni vétel előtt: milyen kellemetlen pillanatokat okozna bevetéskor egy négyágyas koliszobában a jól azonosítható zümmögés.

Naná, rákérdeztem :az általuk favorizált típusra: kicsi, testszínű, halk rúdvibrátor. Ki tudja ki, hova csöppen ott nagy Budapesten?

A gyémánt mellett a szilikon a nők legjobb barátja kívül-belül

A vibrátor testvérbátyja-öccse a motor nélküli, szilikonból készült, dildó. Hogy mit formáz, annak csak az alkotói fantázia és a távol keleti öntőformák nagysága szab határt, a pénisztől az ökölbe szorított kézig (alkarig) bármi lehetséges. Az igazán cizellált önszexualitásra vágyó hölgyeknek pedig ott a csiklóizgató, ami olyan pici, hogy akár rúzsnak is nézhetik, amikor a táska legmélyebb zsebéből hirtelen az asztalra hullik csakcsajszis kávézgatás utáni fizetéskor.

Ezt a balszerencsét nehezebb megélni a gésagolyókkal, amelyeket a bevállalósabb hölgyek egész nap, megszakítás nélkül használhatnak. Így erősítve - a hüvely izmai mellett - az önmegtartóztatás képességét egy hirtelen orgazmus esetén a nem megfelelő helyszínen. Bár megfelelő fehérnemű viselése esetén ez egyáltalán nem fordulhat elő, márpedig abból is végtelenek a lehetőségek. A favorit még mindig a nővérke és a pincérnő jelmez, ez a 25-30-as hölgyek kedvenc terméke. Az ennél fiatalabb korosztály kedvence a rózsaszín szőrös bilincs, egy szál semmivel kombinálva.

Téka

Ha a természet fukar volt, akkor jöhetnek a péniszhosszabbítók, mandzsetták, gyűrűk, akár a szivacsos melltartók, vagy alakformáló harisnyanadrágok. Színház az egész világ. Persze, aki éppen erre vágyik, DVD-k között is válogathat. A hölgyeknél a magyar készítésű, kosztümös, hovatovább még történetet is elmesélő filmek viszik az arany pálmát.

Nem kedvelik az anális filmeket, nekik perverz gondolataik csak akkor vannak, ha az új/fiatalabb/soványabb/okosabb kolléganő láthatóan drága és utolsó divat szerinti ruhában és cipőben érkezik meg reggel a munkahelyükre és a hosszú hétvégéjéről kezd beszélni, amelynek zárásaként eljegyezték.

Az uraknál az amatőr filmek aratnak, de nem ritka a szép transzvesztita nők iránt érzett heteroszexuális rajongás. Azért ez sem egyszerű történet. A burgenlandi sógorok viszont hevesen érdeklődnek a náluk már betiltott állatos (animal) filmek iránt, de szépen fogyasztanak korosabb hölgyek újraélesztett tüzét bemutató művekből is (milf).

A perverz magyar virtus inkább a felfújható-dugható műbárány eladási számain érhető tetten, bár Réka szerint főleg vadászok viszik avatásra. Melyik férfi nem az…

A hölgyeket sem kell félteni, ottjártamkor huszonéves lány érdeklődött a megrendelt cumisüveg után, ami aznap délutánra életbevágóan kellett volna. Réka csak mosolyog: igyekeznek minden igényt kielégíteni. Ezért vannak szado-mazo kellékek is a polcokon, ostorok, bőrszoknyák, nadrágok, a megaláz(tat)ás eszközei. Jópofa, bár egy tizenéve házasságban élő magyar nőnek nem hiszem, hogy szüksége van bőrruhára. Elég, ha megmutatja a férjének a befizetetlen csekkeket.

Ha szigorúan családi alapon nézzük, a gyerek inkább társasozzon, ne filmeket nézzen. Így gondolják ezt a felnőttekkel kapcsolatban is azok a cégek, akik elkészítették a klasszikus társasjátékok erotikus változatát. Amolyan kérdezz-felelek stílusú időtöltésről van szó, ahol nem az általános műveltséget tesztelhetjük, inkább a másik fél szexuális gondolkodásmódjába nyerhetünk bepillantást rapidrandi sebességgel.

A melegek jobb fizikumúak

Vannak, akik titkolják, akik már nem, és bizony látszik, ha a kapcsolat nem csupán érzelmi, de üzleti alapon is nyugszik. Réka szerint a meleg férfiak jobb fizikumúak, elegánsabban öltöznek és intelligensebbek az átlag látogatónál. Szerintem meg Réka elfogult, csábítóbbnak találja őket, mert érdek nélkül szemlélik a hölgyeket. Igaz, ezt akkor tudnánk lemérni, ha mintavételnek megfelelő mennyiségű kispap látogatná rendszeresen a boltot, amire kicsi az esély. Persze arra is, hogy a szexuális segédeszközök és kultúra széles skáláját átfogóan elemezzük egyetlen íráson belül, legyen ez az első szösszenet.

Tessék kommentelni!

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés