A főiskolás lányoknál fontos, hogy a vibri halk legyen

A szombathelyi szexuális szubkultúra csipegetős elemzése, avagy mire képes az egyszerű golyó, ha jó helyre kerül.
 
 

A főiskolás lányoknál fontos, hogy a vibri halk legyen

A szombathelyi szexuális szubkultúra csipegetős elemzése, avagy mire képes az egyszerű golyó, ha jó helyre kerül.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A főiskolás lányoknál fontos, hogy a vibri halk legyen

A szombathelyi szexuális szubkultúra csipegetős elemzése, avagy mire képes az egyszerű golyó, ha jó helyre kerül.

A szexshopnak még belső parkolója is van, hogy a privát szféra valóban intim maradjon. Az udvari bejárat pedig több üzlettel közös, így soha senki nem ide igyekszik.

Éppen próbálom előkotorni a farzsebben vibráló telefont, amikor alkalomra szövetkezett pár érkezik a lépcsőn lefelé, a hölgy kezében azzal a bizonyos fekete, feliratmentes zacskóval. Arcán olyan közhelyes arcpírral, amilyenről eddig azt hittem, csak a mesében létezik. A lépcső tetején már én vagyok hétköznapi jelenség a gangon szemben átsuhanó hölgy szemében: a szexboltokba kövér, szuszogó emberek járnak.

„Nem vagy egyedül – mondja az eladólány – a múltkor egy nyolcvanéves bácsi első kérése is egy szék volt: leült, és mindent a kezébe kellett adni” Hiába, vannak még régivágású úriemberek Szombathelyen, akik ismerik Henry Ford szavait: Minden vevő király, (…de a király is csak egy vevő a sok közül.)

A vágy titokzatos tárgya

Megköszönöm a virtuális vállon veregetést, aztán a hely szelleméhez illően javaslom: térjünk a lényegre. Ami elsősorban a potenciál ugye, azaz: hogy van-e vagy nincs.
Elsőként meglepő dolog derül ki: bizony a fiatalabb, értelmiségi korosztály veszi a növényi alapanyagokból készülő (szárazon, recept nélkül kapható) vágynövelő szereket. A stressz, a meetingek, a cégtudat, esetleg a tulajdonosi szemlélet lehet a szalonképes ok. Persze, egy igazi magyar úriasszony már évszázadok óta tudja, hogy nincs megbízhatóbb játszótárs egy barnabőrű, olajos testű útépítő munkásnál. Ott ugye egész nap kézben van a szerszám. Bár Réka – a bolt keretein belül végzett –, szexuálpszichológiai felmérése szerint mostanában a nők és a férfiak is inkább a régi kapcsolat megtartására, megújítására törekednek.
Van remény.

Azonban ne legyünk igazságtalanok, a nőknek is szüksége lehet potencianövelésre, ha a jól bevált virág-bonbon-pezsgő triumvirátus kudarcot vallana. Vagy éppen a hímnemű telefonjából „véletlenül” elolvasott, fülledten erotikus sms váltana ki időleges aszexualitást. Ők inkább a párjukat küldik el csodaszerért, ami a tabletta mellett lehet egy finom, csajszis vibrátor is.

Uram, ne vigyen haza konkurenciát!

Itt pedig még Grétsy László is megállna egy szóra, akkora a típus és formaválaszték. Apukát meg beküldik (tényleg) a boltba és ilyen kérdésekkel találkozik, hogy milyen hosszú? Milyen vastag? Milyen anyagból legyen? Milyen színt és mintát választana? És akkor ott, eszébe jut, hogy hasonlóan érthetetlen kérdésekkel már a női konfekcióosztályon is bombázták karácsony előtt, amikor élete párja szűkszavúan instruálta: „Olyan…helyes…kis koktélruhát vegyél nekem szívem”

Persze Réka szerint ebben a műfajban a nők sem mozognak olyan otthonosan, mint az aktuális nyár divatszíneiben, ezért nem árt tisztázni az alapokat.

A vibrátor hossza és vastagsága mellett fontos az alakja, azaz, hogy egyszerű sima felületű, vagy görbülő, hímvesszőt leképező, esetleg bőrazonos anyaggal bevont legyen. A szakértő szerint minden esetben egy egyszerűbb modellel érdemes kezdeni. A felszín alatt van a lényeg most is: a vibramotor erőssége és zajszintje. Utóbbit a főiskolás lányok hozott elemekkel hajlamosak kipróbálni vétel előtt: milyen kellemetlen pillanatokat okozna bevetéskor egy négyágyas koliszobában a jól azonosítható zümmögés.

Naná, rákérdeztem :az általuk favorizált típusra: kicsi, testszínű, halk rúdvibrátor. Ki tudja ki, hova csöppen ott nagy Budapesten?

A gyémánt mellett a szilikon a nők legjobb barátja kívül-belül

A vibrátor testvérbátyja-öccse a motor nélküli, szilikonból készült, dildó. Hogy mit formáz, annak csak az alkotói fantázia és a távol keleti öntőformák nagysága szab határt, a pénisztől az ökölbe szorított kézig (alkarig) bármi lehetséges. Az igazán cizellált önszexualitásra vágyó hölgyeknek pedig ott a csiklóizgató, ami olyan pici, hogy akár rúzsnak is nézhetik, amikor a táska legmélyebb zsebéből hirtelen az asztalra hullik csakcsajszis kávézgatás utáni fizetéskor.

Ezt a balszerencsét nehezebb megélni a gésagolyókkal, amelyeket a bevállalósabb hölgyek egész nap, megszakítás nélkül használhatnak. Így erősítve - a hüvely izmai mellett - az önmegtartóztatás képességét egy hirtelen orgazmus esetén a nem megfelelő helyszínen. Bár megfelelő fehérnemű viselése esetén ez egyáltalán nem fordulhat elő, márpedig abból is végtelenek a lehetőségek. A favorit még mindig a nővérke és a pincérnő jelmez, ez a 25-30-as hölgyek kedvenc terméke. Az ennél fiatalabb korosztály kedvence a rózsaszín szőrös bilincs, egy szál semmivel kombinálva.

Téka

Ha a természet fukar volt, akkor jöhetnek a péniszhosszabbítók, mandzsetták, gyűrűk, akár a szivacsos melltartók, vagy alakformáló harisnyanadrágok. Színház az egész világ. Persze, aki éppen erre vágyik, DVD-k között is válogathat. A hölgyeknél a magyar készítésű, kosztümös, hovatovább még történetet is elmesélő filmek viszik az arany pálmát.

Nem kedvelik az anális filmeket, nekik perverz gondolataik csak akkor vannak, ha az új/fiatalabb/soványabb/okosabb kolléganő láthatóan drága és utolsó divat szerinti ruhában és cipőben érkezik meg reggel a munkahelyükre és a hosszú hétvégéjéről kezd beszélni, amelynek zárásaként eljegyezték.

Az uraknál az amatőr filmek aratnak, de nem ritka a szép transzvesztita nők iránt érzett heteroszexuális rajongás. Azért ez sem egyszerű történet. A burgenlandi sógorok viszont hevesen érdeklődnek a náluk már betiltott állatos (animal) filmek iránt, de szépen fogyasztanak korosabb hölgyek újraélesztett tüzét bemutató művekből is (milf).

A perverz magyar virtus inkább a felfújható-dugható műbárány eladási számain érhető tetten, bár Réka szerint főleg vadászok viszik avatásra. Melyik férfi nem az…

A hölgyeket sem kell félteni, ottjártamkor huszonéves lány érdeklődött a megrendelt cumisüveg után, ami aznap délutánra életbevágóan kellett volna. Réka csak mosolyog: igyekeznek minden igényt kielégíteni. Ezért vannak szado-mazo kellékek is a polcokon, ostorok, bőrszoknyák, nadrágok, a megaláz(tat)ás eszközei. Jópofa, bár egy tizenéve házasságban élő magyar nőnek nem hiszem, hogy szüksége van bőrruhára. Elég, ha megmutatja a férjének a befizetetlen csekkeket.

Ha szigorúan családi alapon nézzük, a gyerek inkább társasozzon, ne filmeket nézzen. Így gondolják ezt a felnőttekkel kapcsolatban is azok a cégek, akik elkészítették a klasszikus társasjátékok erotikus változatát. Amolyan kérdezz-felelek stílusú időtöltésről van szó, ahol nem az általános műveltséget tesztelhetjük, inkább a másik fél szexuális gondolkodásmódjába nyerhetünk bepillantást rapidrandi sebességgel.

A melegek jobb fizikumúak

Vannak, akik titkolják, akik már nem, és bizony látszik, ha a kapcsolat nem csupán érzelmi, de üzleti alapon is nyugszik. Réka szerint a meleg férfiak jobb fizikumúak, elegánsabban öltöznek és intelligensebbek az átlag látogatónál. Szerintem meg Réka elfogult, csábítóbbnak találja őket, mert érdek nélkül szemlélik a hölgyeket. Igaz, ezt akkor tudnánk lemérni, ha mintavételnek megfelelő mennyiségű kispap látogatná rendszeresen a boltot, amire kicsi az esély. Persze arra is, hogy a szexuális segédeszközök és kultúra széles skáláját átfogóan elemezzük egyetlen íráson belül, legyen ez az első szösszenet.

Tessék kommentelni!

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 
 

 
 • 1kekec2009május12.14:31ÚjVálasz

  Gratulálok szerkesztőség, s neked külön, Balázs!
  Ezért érdemes ide fellátogatni! Mikor már azt hinné az ember, hogy nincs lejjebb, mindig jön valaki, hogy alulmúlja az eddigieket. A cikk önmagában is fantasztikusan magasröptű, a köz érdekeit legmesszebbmenőkig szolgáló alkotás; igazi vezércikk.

  Az, hogy néhol nem is kicsit képzavaros ("szép transzvesztita nők") nem a csak a sajtómunkatárs tehetségtelenségét/alulműveltségét fémjelzi, de még liberális szexuális gondolkodásmódjára is következtetni enged.

  Nos mindegy is, nem folytatom. Amit ide leírtam kéretik semmisnek tekinteni, mert nyilván én vagyok az egyetlen aberrált állat Szombathelyen, akit nem érdekel, hogy milyen műbré a trendi ma értelmiségi körökben.

   
 • 2samhaba2009május12.16:18ÚjVálasz

  Szerintem mókás.Én is voltam már a boltban,és jó hogy vannak már ilyen boltok.(szhelyen 2)Ha nem érdekel miért mész a cikre,és ha rajt vagy miért nem lépsz ki ha nem érdekel? Vagy oda van írva erre mindenképp rá kell katt-i ,és végig kell olvasni?Akkor meg nem értelek.Nézz ,és olvass olyan cikkeket amik érdekelnek,arról meg ne pofázz ami nem érdekel.

   
 • 3kekec2009május12.16:51ÚjVálasz
  Idézet: samhaba
  Szerintem mókás.Én is voltam már a boltban,és jó hogy vannak már ilyen boltok.(szhelyen 2)Ha nem érdekel miért mész a cikre,és ha rajt vagy miért nem lépsz ki ha nem érdekel?
  ...

  Én kérek elnézést! Nem gondoltam volna, hogy indulatokat vált ki belőled az, ha eleget teszek aranytollú újságíró barátunk „Tessék kommentelni!” felhívásának. De legközelebb majd szíves engedelmedet fogom kérni, mielőtt bármilyen hozzászólást írnék.

  Véleményem szerint egyébként a nyugat.hu-nak sem árt néha a kritika. Ki tudja, lehet, hogy a nem is oly távoli jövőben sikerül majd elérnem, hogy legalább Blikk színvonalra föltornásszák az oldalt. :)

   
 • 4worldwar22009május12.22:50ÚjVálasz
  Idézet: kekec
  Én kérek elnézést! Nem gondoltam volna, hogy indulatokat vált ki belőled az, ha eleget teszek aranytollú újságíró barátunk „Tessék kommentelni!” felhívásának.
  ...

  Abszolút egyet értek. Nem gondoltam volna pár éve, hogy majd amikor fellátogatok a nyugat.hu-ra ez lesz a "vezércikk"... nem folytatom, úgyis belémköttök, hogy ne pofázzak, mert barom vagyok... hát igen, ez a mai világ...

   
 • 5botox2009május13.00:31ÚjVálasz

  Hű-ha! Azért az a kispapokra utaló mondat minden bizonnyal sokak körében felháborodást fog kelteni. Keresztényéknél ki fog olvadni a biztosíték, mert sajna a hitük minden realitást felülír. De van a cikkben igazság, Szombathelyen is érdemes lenne nagyító alá venni a reverendásokat - hall az ember ezt azt... Mély tiszteletem azon kevés papnak, akik abban a fertőben, amit a keresztény egyház manapság képvisel, meg tudtak maradni hivatásuk ködbe veszett értékrendje mellett.

  Egy kedves barátom sorait is tolmácsolom:

  "Szerintem ha valaki mű dolgokat használ, az legyen az ő dolga, akármennyi idős. Mindenkinek jogában áll és senkit nem lehet azért elítélni, mint ahogyan azért sem, mert sétál az utcán. Amíg valaki nem teszi fényreklámba a Rochonci úton, addig azt gondolom, hogy ez magánügy. Érdekesnek tartom, hogy a cikk írója feszegeti Pandora szelencéjét a kispapok ügyében... Nos, az 1200-as évek óta lézetik a cölibátus, azóta burjánzik a kényszer homoszexualitás az egyház berkein belül - akár beismerik, akár nem. A cikkíró szerint Szent Johanna szerepet válall, aminek a vége máglya lesz, de támogatom ezúton, ahogy Szent Katalin is támogatta. Én azt gondolom, hogy erre a több ezer éves nyílt titokra ideje lenne pontot tenni."

   
 • 6kovacsg2009május13.13:55ÚjVálasz

  Ez mind a vezércikk?
  A végén még előfizetek a Vasz népére :D

   
 • 7samhaba2009május13.17:04ÚjVálasz
  Idézet: kekec
  Én kérek elnézést! Nem gondoltam volna, hogy indulatokat vált ki belőled az, ha eleget teszek aranytollú újságíró barátunk „Tessék kommentelni!” felhívásának.
  ...

  nem erröl van szó,engedélyt kell kérni meg stb.De. Ha valami nem érdekel pl:galambok párzási szokásai-nem megyek a cikre olvasok el 5 oldalt baromi unott fejjel,már-már felháborodottan hogy lehet ilyenröl írni majd írok hozzá x mondatot mert úgy érzem nekem ezt feltétlenül kommentálnom kell.Vagy rosszul látom?A tévében is végig nézed a mónika showt és utánna nagyokat elmélkedsz,hova lehet még süllyedni vagy mi.Nem nézem és kész.Óriási a választék a neten is meg a tv-ben is,nem az általam szarnak vélt dolgokkal foglalkozom és osztom az észt.

   
 • 8motoreger2009május13.17:38ÚjVálasz

  Hát ez tényleg az "újságírás" alja, szót sem érdemel, teljesen egyetértek kekec hozzászólásával, Botox-nak meg üzenem, ha ilyen jól informált az egyház terén akkor fejtse ki részletesebben miféle "fertőt" is képviselnek, miféle "realitásokat" is ír felül a keresztények hite. Továbbá szerintem a te meg a kedves b.zi barátod esze veszett ködbe már jó régen...

   
 • 9umffain2009május13.21:37ÚjVálasz

  Szerintem meg érdekes ez a cikk sok fiatalt éppen ezek az dolgok érdeklnek lehetett látni már a cikk elején is,hogy ez miről fog szolni ugyhogy nem kell itt szidni a nyugat.hu szrkeztőségét mert igenis jó cikkeket írnak valószinüleg ezért is vagytok regisztrálva mert sokszor jártok ide fel nézni a friss híreket vagy éppen az ilyen beszámolókat . Nem kényszerített titket senki arra,hogy ezt elolvassátok a címből is utalhattatok rá,hogy fiatalonka szóló cikk lessz nem pedig "vén begyöpösödött embereknek" !!!!

   
 • 10kekec2009május13.22:38ÚjVálasz
  Idézet: umffain
  Szerintem meg érdekes ez a cikk sok fiatalt éppen ezek az dolgok érdeklnek lehetett látni már a cikk elején is,hogy ez miről fog szolni ugyhogy nem kell itt szidni a nyugat.
  ...

  Az, hogy sok fiatalnak erre van igénye meglehetősen lehangoló. Szerintem akinek mindennemű kíváncsiságát ki lehet elégíteni a sógorék állatos aberrációiról, a főiskolás lányok vibrátorairól, valamint a számomra még mindig paradoxon „szép transzvesztita nők” filmjeiről szóló cikkel, azon már Csernus doki is sírva röhögne, miután visszaadta a diplomáját.

  A cikk címéből valóban lehetett volna következtetni a tartalomra, de ezt azért még a nyugat.hu-tól sem vártam volna. Pláne azok után hogy a Vasi New’s-t minden második cikkükben köpködik (félreértés ne essék, nem vagyok a védnökük, de ennél a lapnál azért egy fokkal többre tartom). Ha pedig ez a firkálmány neked jó cikk, akkor gratulálok. Bizonyára sokat olvasol.

  Annak hogy ide felregisztráltam, egyetlen oka volt, mégpedig az, hogy rengeteg gyengesége mellett azért van egy erénye is az oldalnak: a helyi infók viszonylag jól össze vannak gyűjtve (nem ez az iromány szerintem nem az) /ami valószínűleg egyébként monopolhelyzetéből ered/.

  Ja, ha már a fiatalságot ennyire kihangsúlyoztad, még egy gondolat: attól hogy valaki fiatal, még nem kötelező igénytelennek és közönségesnek lennie.

  Végül pedig: a magam kerek két évtizedével még nem érzem magam „vén begyöpösödött emberkének”.

   
 • 11botox2009május14.00:17ÚjVálasz

  Motoreger! Simán lebuziztad egy kedves ismerősömet. Ezen megnyilvánulásod nem másra ad okot következtetni, mint hogy minimum látens homoszexuális vagy, aki egész életében arra vágyott, hogy jót keféljen egy vele azonos neművel. De szerintem egyébként kőkeményen buzi vagy, még ha nem is a szó szoros értelmében.
  Nem szokásom másokra szart szórni, eddig nem is tettem, ezután sem fogom, ha tiszteletben tartják a véleményemet. Itt azonban kivételt kellett tennem, mert nem viselem jól, ha lebuziznak engem vagy egy hozzám közel állót azért, mert van egy saját véleménye(m) és az nem arat osztatlan sikert.
  Te nem az az ember vagy, akinek a kedvéért részletesen kifejtem a keresztény egyházról alkotott véleményemet, így csak röviden idehányom neked, mikre gondolok: a 2000 éve nyereségesen működő vállalkozásra, ahol jár a féldisznó, a mértéktelen potyalesés, a perselypénz és az adományok adómentesek, sőt, adható az adónkból 1+1%. Egy kutyamenhely, vagy egyéb alapítvány miért nem részesülhet ebben a kedvezményben? S hogy az általad buzinak titulált homoszexuálisoknál maradjunk: a szervezet, ami elutasítja a homoszexualitást, miközben hemzseg a melegektől, s ne is említsük a védekezés nélküli szex szorgalmazását.
  Kérlek Motoreger, erre ne is reagálj, mert most az fog következni, hogy a "b.zi" barátom mellé primitív módon még az aids-es jelzőt is hozzáteszed.

   
 • 12kadarka2009május15.18:41ÚjVálasz

  Nekem semmi bajom a cikkel, szerintem hiánypótló cikk, érdeklődéssel olvastam, végre hozzá jutottam ilyen informácóhoz is, anélkül , hogy el kellett volna mennem egy sex shopba...

  Egyébként nem kell prüdnek lenni, sztem mindenki kacérkodik a GONDOLATTAL, aztán van aki tovább gondolja.

  Ráadásul ne tegyünk úgy, mintha mai dolgok lennének ezek, nax régen nem volt elektromosság...:)

  Engem érdekelnének a régi, ókori eszközök, lehetne erröl többet is tudni?

  Ha már...

   
 • 13botox2009május22.15:48ÚjVálasz

  Mindenkinek, de legfőképp Motoreger-nek a figyelmébe ajánlom az alábbi linket:

  http://atv.hu/hircentrum/090522_megeroszakoltak_es_eheztettek_a_papok_a_gyerekeket___video.html

   
 • 14botox2009május22.15:50ÚjVálasz

  Na mégegyszer: http://atv.hu/hircentrum/
  090522_megeroszakoltak_es_eheztettek_a_papok_a_gyerekeket___video.html

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

 

Hirdetés