Nem fogja elhinni, mit művelnek ezek a srácok néhány késsel

Ne próbálja ki otthon-rovatunk jótanácsa: tényleg ne próbálja ki otthon!

Az asztalra helyezett ujjak közé villámgyors iramban leszurkált késhegy ősrégi macsó bátorságpróba. Na de lehet-e ezt négyzetre emelni? Lehet hát, ha mondjuk másfél méterről dobja az ember a pengét az ujjak közé. És ez még semmi, mert rúgni is lehet a kést, mondjuk két repülő almába. Néhány, figyelemre vágyó fiatal mindezt megcsinálta, olyan virtuóz tehetséget villogtatva, amivel új kontextusba helyezik a konyhaművészet fogalmát. Vagy nem. Mindenesetre a videót muszáj megnézni:

...ha pedig megvolt a megnézés, nyomban szögezzünk is le két dolgot, amit kötelességünk leszögezni, még mielőtt bárki volna olyan elvetemült, hogy rohanna a legközelebb eső konyhakésért. Az egyik az, hogy:

Ezt senki ne próbálja ki otthon. Tényleg.

A másik pedig az, hogy miért ne próbálja ki otthon senki. Hát azért, mert borzasztóan veszélyes műveletekről van szó, és a helyzet az, hogy:

Ezek a srácok valójában nem képesek ezekre a trükkökre.

Ők ugyanis a RocketJump, egy szórakoztató videókra specializálódott csapat, akik úgy bánnak a CGI effektekkel, mint háziasszony a keze ügyébe kerülő csirkemellel. És mindezek közben még lebilincselően szellemesek is, elég csak megnézni ezt a fordulatokban gazdag lövöldözős jelenetet, vagy azt, amikor kedvenc bunyós videojáték-szereplőik bőrébe bújnak.

Szóval, a késes videóra visszatérve, bizony senki nem lehet ennyire szerencsés. Aki kíváncsi a trükkfelvételek elkészítési módjára, az itt megnézheti őket, lépésről lépésre. Micsoda megnyugvás, hogy még léteznek bűvészek, akik hajlandóak elárulni a titkaikat!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű