Guminők, ha nem pajzánkodnak - mi mindenre jó a szexbaba?

Például lehet belőle ruhát varrni vagy ejtőernyőzésre invitálni. Bemutatunk néhány eredeti felhasználási módot, arra az esetre, ha valaki ráunna szopósszájú műanyag macájára.
 
 

Guminők, ha nem pajzánkodnak - mi mindenre jó a szexbaba?

Például lehet belőle ruhát varrni vagy ejtőernyőzésre invitálni. Bemutatunk néhány eredeti felhasználási módot, arra az esetre, ha valaki ráunna szopósszájú műanyag macájára.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Guminők, ha nem pajzánkodnak - mi mindenre jó a szexbaba?

Például lehet belőle ruhát varrni vagy ejtőernyőzésre invitálni. Bemutatunk néhány eredeti felhasználási módot, arra az esetre, ha valaki ráunna szopósszájú műanyag macájára.

A főként férfiúi élvezetekre foganatosított szexbabák dicső története egészen a 17.század Franciaországáig és Spanyolországáig hajlik vissza, amikor a tengerészek ruhadarabokból hevenyészett módon összevarrt, nőszerű alakzatokat vittek magukra a hosszú utakra, hogy ne őrüljenek bele a kangörcsbe. A ma ismert, nagyra tátott szájú guminők már már világszerte a virgonc libidó és a fárasztó poénok melegágyai, de ha máshol nem, hát egyetemi diáknapokon, irányítás alól elszabadult munkahelyi bulikon, zenei fesztiválokon biztosan találkozunk eggyel-eggyel. Természetüknél fogva furcsa szituációkba is gyakran keverednek ezek a szerencsétlen kabalák - válogattunk is néhányat erre a habkönnyű péntek délutánra.


Tutajozni vele heves sodrású folyón

Egy tréfás kedvű ausztrál pár - mindketten 19 évesek - például azzal gondolta magasabb szintre emelni a vadvízi evezést, hogy felfújható óriástutajok helyett felfújható guminőkkel próbálkoztak uralmuk alá hajtani a zajló víztömeget. Az eredmény: ki kellett őket menteni, aminek nagyon nem örült a helyi rendőrség, mondván, a mentőalakulatok erőforrásai szűkösek, és nem biztos, hogy ilyesmire kéne használni azokat, miközben mások komoly bajban is lehetnek.


Esőálló, szürreális ruhákká alakítani

Egy holland dizájner, Sander Reijgers lépte meg ezt, a következő indoklással: „ezek a babák annyira rondák és vulgárisak, hogy igaui kihívás volt valami szépet kihozni belőlük” - mondta. És érdemes hozzátenni azt is, hogy a guminők olyan anyagból készülnek, ami tökéletesen ellenáll például az esőnek. Más kérdés, ki akar olyan kabátot hordani, aminek kapucnijából egy műanyag mellbimbó ágaskodik ki az egyik oldalon. (További képek itt.)


Ejtőernyőzni vinni

Van, amikor olyan körülményes életünk választottjával megszervezni akár csak egy végtelenül laza hétvégi programot is, hogy egyszer már csak azt vesszük észre, a hátunk közepére sem kívánjuk a pihenőnapokat. Lehet, hogy ilyen ok állhat a hátterében annak, hogy ez az ember nem a barátnőjét vitte magával ejtőernyőzni, hanem egy guminőt, aki nem csak nem ellenkezett ez ellen, de a felesleges csacsogástól is tartózkodott. Viszont a videó végén nagyon boldognak látszik!


Csalni vele az autópályán

Többen hallhattak már az úgynevezett telekocsisávról: ez külső sáv az autópályán - és főleg angolszász országokban jellemző -, amit csak olyan autók vehetnek igénybe, amiben minimum ketten, vagy annál többen ülnek. És persze nem csak a magyar a leleményes, hanem a külföldi is: rendszeresen kapcsolnak le sofőröket ezen a gyorsabb haladást lehetővé tévő sávon, akik maguk mellé nem élő, hanem élettelen figurát ültettek - például guminőt. Messziről a rendőr nem szúrja ki, ha viszont igen, jókora bukta van.


Háborús övezetben bevetni

Hitler meg akarta tartani hétpecsétesként titoknak, de végül csak kiderült, hogy a második világháborúban katonáinak felfújható nőket készíttetett, miután az élőkkel - főleg francia ribikkel - folytatott szexuális aktusok gyakran szifiliszfertőzéssel végződtek. A Borghild Project fedőnév kapott guminők természetesen tejszőkék és villogó kék szeműek voltak, és belefértek a bakák hátizsákjaiba úgy, hogy számottevő helyet foglaltak volna.


Megsokszorozni a számukat

A gyűjtésnek, mint hobbinak rengeteg minden lehet a tárgya, halott ízeltlábúaktól a ritka bélyegeken át a bakelitlemezekig. Sorsukat pedig a guminők sem kerülhették el: Bob és Lizzie, ez a szimpatikus brit pár több mint 240 szexbaba felett őrködik, de állítólag semmilyen pajzán dolgot nem művelnek velük, csak tartják őket. A kollekció értékét Bob, a büszke tulaj úgy 150 ezer dollárra (36 millió forint) becsüli.


Színészek helyett alkalmazni

Ha pedig minden kötél szakad, marad a kézenfekvő megoldás: megkurtítani egy film tetemes költségvetését, és színész helyett főszerepeltetni a plasztik asszonyt. A Lars and the Real Girl című produkció egyébként is egy jó, fanyar humorú darab, úgyhogy miért is ne búcsúznánk ennek az ajánlásával?

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés