Kis magyar alsónadrág-kalauz

Egyre gátlástalanabbul beszélünk a testiségről, de az alsónemű kerülendő téma. Pedig pszichológia szempontpontból is érdekes...

Olyan természetesen nincs, hogy ez vagy az a viselet a jobb vagy rosszabb. Ízlések, divatok, fizikai adottságok, típusok és személyiségek vannak. Mindenki olyan fehérneműre teszi le a voksát, amilyenre akarja, de nem árt, ha figyelembe veszünk néhány tényt és általánosan osztott véleményt. Például fontos lehet, mit is gondolnak a nők eme méltatlanul mellőzött kérdésről.

A boxer
Köszönet a bokszolóknak, szörfösöknek, görkorcsolyásoknak, na és persze legújabban a rappereknek, a fiatal generáció legnépszerűbb alsónemű-viseletévé nőtte ki magát ez a stílus. Újabban a harmincasok és a koranegyvenesek is rástartoltak a divatra. Érthető. Kényelmes, laza, minden testformára stimmel, milliónyi színben és fazonban kapható, beleértve a legőrültebb variációkat is. Hátránya, hogy lengedezni hagyja a lényeget, nem igazán klappol a szűk nadrágokhoz, begyűrődik, felgyűrődik, elcsavarodik.
A nők általában feltétel nélkül elfogadják a boxert, már csak azért is, mert ez az egyetlen típus, amely a legtökéletlenebb férfitesttel is kompatibilis. Túlsúlyos egyedeknek csak ilyent szabadna viselni, hasonlóan azokhoz, akik a kelleténél laposabb fenékkel rendelkeznek. Bár a minőségi boxerek nem olcsók, nem érdemes sajnálni rájuk a pénzt. Egyrészt itt is érvényesül a "hosszú távon a drágább az olcsóbb" szindróma, másrészt esztétikailag elég ramatyul néz ki egy színét és formáját vesztett ruhadarab.

A hagyományos száratlan alsó
A hagyományos férfi alsógatya legnagyobb előnye, hogy megfelelő tartást biztosít annak a bizonyosnak, így sportnál, fizikai munkavégzésnél kiváló választás. Esztétikailag kidomborítja a lényeget, olykor a valóságnál is többet sejtet. Hátránya, hogy elég unalmas, nem trendi, esetenként túl szoros, a körvonala átüthet a nadrágon. Azt is érdemes megjegyezni, hogy újabban a tudósok hangsúlyozzák, hogy szaporodási, spermaképzési szempontból nem előnyös, ha a családi ékszerek túl szorosra és melegre vannak ítélve.
A közhiedelemmel ellentétben, a nők egy része kifejezetten izgatónak tartja a hagyományos alsót, bevallottan a dudorodó, érintésre, mi több, markolásra felkínálkozó első rész miatt. De ne feledjük, a kellemes összhatáshoz elég jó alakúnak kell lenni, szó sem lehet ereszkedett pocakról és hasonlókról. Összefoglalva: Nem könnyű eset, de jó alakkal, jó ízléssel sokat ki lehet hozni belőle.

A szoros boxer
Az utóbbi időben robbantak be a férfidivat világába olyan neves dizájnereknek köszönhetően, mint Calvin Klein. Rafináltan és harmonikusan egyesítik a boxer és a hagyományos alsónadrág előnyös tulajdonságait. Szexisek, de mégis kevésbé érzékenyek az alakra, mint a hagyományos alsók, ellenben a helyén tartják a kukit. Mozgáshoz, testedzéshez is használhatók. Kellemetlen mellékzönge lehet a combon feszülő szövet, valamint az a hálátlan tulajdonsága, hogy a szárai képesek felcsúszni, majd úgy is maradni.
Állítólag a nők messze ezt a típust tartják a legszexisebbnek, valószínűleg azért, mert a dudorodó látvány keveredik a trendiséggel. Mivel divatos, számtalan színben és formában kapható. Bár a jó minőségű "kisboxerek" egyáltalán nem olcsók, érdemes rájuk befektetni, mint a praktikum és az esztétikum ügyes kombinációira, amelyek akkor is jól állhathak, ha történetesen nem vagyunk férfi-modellek.

A tanga
Elérkeztünk az alsónemű viselet utolsó és egyben legvitatottabb darabjához. Legyünk őszinték, a férfi tangákat - finoman szólva - mérsékelt társadalmi lelkesedés veszi körül. Pedig kétségtelenül van mit tenni a mérleg pozitív serpenyőjébe is. Példának okáért, ha a férfi tangában nincs semmi, akkor is úgy tűnik, hogy nagyon van. Nincs gondunk a nadrágon való kontúrok áttűnésre sem. Hatásos irigység-gerjesztő eszköz nőtársaságban, amennyiben barátnőnk "véletlenül" előrántja a zsebéből.
Az már vitatéma lehetne, miért jó érzés, ha egyáltalán, hogy viselője pucéran érzi magát a nadrág alatt. Még zűrösebb, hogy a nőket is megosztja ez a viselet: A szexis alsónemű-reklámok nyilván vonzzák a szemüket, valószínűleg fantáziájukat is megmozgatják, de ne lepődjünk meg, ha a nadrágunkat lekapva a várt extázis helyett szívünk választottja inkább riadt szemekkel mered a tangánkra. Jobb előre tisztázni az ilyesmit

forrás: www.szavazo.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t