Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bemutatkozik a Berzsenyi Dániel Főiskola Karrier Irodája

A főiskolai élet számos szép emléket ígér. A tanulmányok mellett a legnehezebb szakon is marad idő a bulira, az önfeledt szórakozásra, az élmények bővítésére.
Mindezek mellett azonban számtalan kötelezettséget is hoz az itt eltöltött négy év. Sokan itt érnek felnőtté, olyanokká, akik szeretnék majd megállni helyüket az életben.
A BDF Karrier Iroda ebben kíván segítséget nyújtani. Az ország első tanárképző intézményében létrehozott irodájának a feladata, hogy a hallgatót segítése tanulmányaiban, felkészítése a diploma megszerzését követő munkavállalásra, és az életpálya tudatos tervezését támogassa.
Ezt milyen módon kívánjuk elérni? Ezzel az irodával, mely nélkül külföldön felsőoktatási intézmény nem is működhet. Ha feladatait egy kicsit közelebbről nézzük, láthatjuk, hogy a főiskolai élet számtalan területén segíti boldogulásotokat, sőt annál jóval távolabb mutat.
De nézzük a legfontosabbakat sorban:

Tanulmányi tanácsadás
A főiskola más tanulási módszert igényel, mint egy középfokú intézmény, ennek elsajátítása kinek könnyebb, kinek nehezebb. Ha biztosra akarsz menni, az általunk szervezett tanulási tréningekkel elérheted, hogy a vizsgaidőszakban ne keljen idegeskedned.

Karrier tanácsadás
Ez a feladata talán a legösszetettebb: interjúkra való felkészítés; szakmai gyakorlatok szervezése; felkészítések munkajogi, öltözködési, önéletrajz írási területekre; találkozók szervezése a potenciális munkáltatókkal.

Pszichológiai tanácsadás
Mindenki életében akadhatnak olyan problémák, amivel nehéz egyedül megbirkózni. Mi megadjuk a segítséget, hogy találkozz olyan szakemberrel, akivel együtt könnyebb megtalálni a gödörből kivezető utat. De ha nem ekkora a baj, és csupán egy jó szóra van szükséged, akkor is rendelkezésedre állunk. Jelszavunk a diszkréció!

Hát ezek lennénk a fontosabbak. De az együttműködő iskolaszövetkezetek révén segítségünkkel ideiglenes munkát is találhatsz, a diákhitel-rendszerről is tájékoztatunk, sőt velünk találkozol majd az öregdiák mozgalom kapcsán is, ha frissen szerzett diplomáddal elhagyod intézményünk falait.

Keress bennünk bátran, hisz azért vagyunk, hogy a négy éved nyugodt legyen, és az életed is simábban és boldogabban kezdődjön!

Jó vizsgákat, hatalmas bulikat és feledhetetlen éveket:

Márkus Attila és Thész Gábor

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Könnyű

Tovább az oldalra