Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Felhívás az ifjú és örökifjú hallgatókhoz!

Jubileumot ünnepel az iskola tradicionális hetilapja, a Frissítő. Az elmúlt néhány év során kisebb-nagyobb változások történtek a lapnál. Ezek között - legalábbis reményeink szerint -, talán a legnagyobb léptékű lesz a megújult Heti Frissítő októberi megjelenése.
Az új kihívások, szerkezet és külcsín egy új, tettre kész csapatot igényel, ami képes megfelelni a hallgatók, az oktatók és az iskolán kívüli elvárásoknak is. Ebbe a csapatba keresünk tehát olyan hallgatókat, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy írásaikkal megjelenjenek a nagyközönség előtt.
Mindehhez nem kell sem előképzettség, sem gyakorlat, sem szakirányú tanulmányok. Csak Te kellesz, és az, hogy érezd szívügyednek a lap minőségét, népszerűségét és sorsát.
A felhívásra jelentkezni az itt közölt és a Hallgatói Önkormányzat irodájában is beszerezhető jelentkezési lehet. Ennek kitöltése és visszaküldése után - kb. szeptember második felében - megkezdődik a csapat megszervezése, és a munkaütem megbeszélése. Célunk, hogy olyan jól szervezett szerkesztőséget hozzunk létre, mely minden szempontból megfelel a legmagasabb elvárásoknak, s amelyen belül a szerkesztők gyakorlatot szerezhetnek az újságírás területén.
Kérünk tehát, ha kedvet érzel az újságíráshoz, szeretnél egy hatékony csapatban dolgozni, és van merszed vállalni a véleményed, jelentkezz szerkesztőnek a Frissítő csapatába. De ha barátodról, ismerősödről tudod ugyanezt, akkor kérünk, szólj neki is!
Szeretnénk az iskola kulturális életét fellendíteni, melyben központi szerep jutna a megújuló Frissítőnek.

Itt a lehetőség, használjuk ki együtt!

Jelentkezési lap
a megújuló Frissítő csapatába

Ahogy hívnak:

Amelyik szakon tanulsz (vagy csak próbálsz):

Ahol el tudunk érni:

Ami érdekel, amiről szívesen írnál:

Ahol megjelent már írásod (nem feltétel):

Amivel szeretnél foglalkozni az életben:

Amiben szerinted változnia kell a Frissítőnek:

- nem ismerem

Ami még kikívánkozik belőled

Ahol minket elérhetsz: BDF Hallgatói Önkormányzat
Akit kereshetsz: Tóth Ferenc
Amit hívhatsz, ha kérdésed van: 30/9010922

A jelentkezési laphoz kérünk mellékelj egy, bármilyen témakört érintő és tőled származó, írást. Min.: 100 karakter (műfajtól függetlenül)

Mindezt most is megteheted: franky@emperor.bdtf.hu

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Könnyű

Tovább az oldalra