Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Új utakon

Ismét új mérföldkőhöz érkezett az éppen századik számát ünneplő Frissítő, a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskola diákhetilapja. Nekünk is haladni kell a korral, és igyekeznünk kell megfelelni az olvasók, valamint a kor igényeinek. Éppen emiatt nagy jelentőségű, hogy a Nyugat.hu jóvoltából immáron nem csupán háromszínű "magaddalvihetős" formátumban jelenünk meg, hanem mostantól megtalálhatsz minket itt is, egy kicsit színesebben, ékesebben. Az Internet lehetőségeit vétek nem kihasználni. Ezzel természetesen mi is tisztában vagyunk, így az októbertől megújuló Heti Frissítő mellett nagy figyelmet fogunk szentelni lapunk internetes változatának.
A név kötelez! Így természetesen továbbra is a legfrissebb információkkal, ajánlókkal és publikációkkal jelentkezünk, ha nem még frissebbekkel, hiszen mostantól nem csupán heti frissítésre van alkalmunk, hanem naponta tudunk újat mondani elektronikus sorainkkal. Remélem mindezen ígéreteinket képesek leszünk maradéktalanul beváltani és ennek szellemében kérem bizalmatokat is, hiszen a film nézők, az újság pedig olvasók nélkül nem képes létezni. Ha segítetek, közösen talán sikerül egy valóban színvonalas, igényeiteknek megfelelő hetilapot kiadni, melynek arculata, felépítése és minősége sokkal jobban fogja képviselni mindannyiunk érdekeit, mint azelőtt valaha. Szeretném, ha nem restellnétek elmondani véleményeteket akár jó, akár rossz kritikával illettek minket, és ezúton szeretném felhívni figyelmeteket, hogy nagyon-nagyon igyekezünk egy új Frissítő csapat felállításán, melybe mindenki jelentkezését szeretettel várjuk. A részletekről a Házon belül menüben olvashatsz, valamint ott találod a beküldendő kérdőívet is.
Remélem, hogy munkánk eredményeképp sikerül terveink egy jó részét megvalósítani, és a megújult Heti Frissítőben és az "újszülött" Weblapban mindannyitoknak sok-sok öröme telik.
Zökkenőmentes évkezdést, és bulikban, szerelmekben és egyéb őrültségekben gazdag új tanévet kívánok minden olvasónknak!

Tóth Ferenc Zsolt (Saint) 
főszerkesztő
franky@emperor.bdtf.hu

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Könnyű

Tovább az oldalra