Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Az elsõ hét borzalmai

Pálfi Attila
Gazdálkodási szak

Első hét: Mivel pótfelvételivel kerültem be, az egész első hetem albérletkereséssel telt, és valószínűleg az ezt követőnek is ez lesz a program.
Lazaság: A bulikra még nem volt időm, az előbb említett okok miatt.
Nehézségek: Szerencsére még nincsenek nehézségek, bár a középiskola után furcsa, hogy itt mindenki magára van utalva. Nincs osztályfőnök, nincs, aki helyettünk szervezze a dolgokat.

Széplaki Réka
Német-művelődésszervező

Első hét: Az első hét idegbajosan, sikítósan telt. Nem áll össze az órarend, nem tudsz bejárni az óráid felére.
Lazaság: "Az ismerős arcokkal való találkozás felpezsdíti kicsiny lelki életemet!"
Nehézségek: A D-épület előadójában terjengő szagok, melyek valószínűleg a férfi WC-ből jönnek, nagyon megfogtak!

Füle Alexandra
Művelődésszervező

Első hét: Szokásos futkosás, keresgélés, az órarend összeállításának kemény munkája...
Lazaság: Mivel bejáró vagyok, eddig sem vettem nagyon részt bulikban. A gólyatábor sem nagyon vonzott idén, meg elegem is lett a suliból. Mivel azonban egy szakos vagyok és van jó pár lyukasórám, a klub továbbra is törzshely lesz.
Nehézségek: Borzasztó, hogy küzdeni kell egy-egy tanár aláírásáért. Úgy néz ki, hogy nekünk kell könyörögni azért a jegyért, amit egyszer már megszereztünk!

Gazsi Izabella
Német-testnevelés

Első hét: Elég zűrös volt. Szerencsére sikerült már összeállítanom az órarendemet, már csak az edzéseket kell beillesztenem.
Lazaság: Egyelőre még pihenem a vizsgaidőszak fáradalmait. A feszültségeket pedig inkább otthon és edzéseken pihenem ki.
Nehézségek: A két szakom elég jól üti egymást, így nehéz összeállítanom az órarendemet, sőt még szakon belül is vannak átfedések.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Könnyű

Tovább az oldalra